• تاریخ: 1398/11/25 - 16:25
  • بازدید : 752
  • زمان : 1 دقیقه

رئیس اداره تغذیه دانشجویان خبر داد

تغییر در برنامه غذایی دانشجویان در وعده های افطار و سحری

با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و مصادف شدن آن با فصل امتحانات، اداره تغذیه دانشجویان تغییراتی در منوی غذایی اعمال کرده تا دانشجویان در این روزهای گرم بتوانند با انرژی لازم هم به تکالیف و امتحانات و هم به عبادات خود بپردازند.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی، کامرانی رئیس اداره تغذیه دانشجویان گفت: طی برنامه ریزی های به عمل آمده در این اداره در وعده افطار علاوه بر شام، پکیج افطاری شامل نان، پنیر، گردو، سبزی خوردن، گوجه و خیار، انواع سالاد، لبنیات، خرما، حلوا، شله زرد، انواع آش ها از قبیل آش رشته و شله قلم کار، انواع سوپ ها مانند سوپ جو، رشته، انواع شیرینی های سنتی مانند بامیه و کیک یزدی ارائه می شود.
وی همچنین در خصوص وعده سحری گفت: از آنجایی که روزهای گرمی را پیش رو داریم جهت جلوگیری از تشنگی دانشجویان در طی روز غذاهایی از قبیل ماهی را که باعث عطش می شود و نیاز به نوشیدن آب فراوان دارد حذف کرده و انواع میوه فصل، انواع سالاد، لیمو ترش و سایر مواد غذایی مناسب را در وعده سحری گنجانده ایم.
رئیس اداره تغذیه دانشجویان با بیان اینکه در ماه رمضان نوع غذاها و کنار غذاها به گونه ای انتخاب شده است که میزان کالری دریافتی بدن بیش از کالری مورد نیاز روزانه است افزود: در برنامه سحری 2 نوع دسر و در افطار علاوه بر غذا و پیش غذا 3 نوع دسر به دانشجویان ارائه می شود.
ایشان اظهار داشت: وعده های غذایی افطار و سحری در ماه رمضان به دلیل داشتن دسرهای متنوع و کنار غذاهای گوناگون، نظارت و انجام هماهنگی های لازم برای ارسال غذا به خوابگاه ها با توجه به ترافیک، امری حساس، سنگین و مهم محسوب می شود و به همین منظور 3 نفر از کارشناسان این اداره به طور گردشی هر روز از ساعت 14 تا 6 صبح فردا در محل پخت و ارسال وعده های غذایی برای نظارت حضور دارند.
توضیح اینکه، دانشجویان می توانند جهت اطلاع از برنامه غذایی ارائه شده در وعده های افطار و سحری می توانند به سایت مدیریت امور دانشجویی به آدرس http://vsca.tums.ac.ir/stu مراجعه کنند.

  • کد خبر : 68570
تهیه کننده: