تمدید ثبت نام نامزدهای انتخابات شورای صنفی دانشجویان و دستیاران دانشگاه علوم پزشکی تهران

به دلیل درخواست دانشجویان مهلت ثبت نام داوطلبان در انتخابات شورای صنفی دانشجویان و دستیاران دانشگاه علوم پزشکی تهران سال 1403 تمدید شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مدیریت امور دانشجویی در همین راستا اعلام کرد، دانشجویانی که هنوز موفق به ثبت نام در انتخابات شورای صنفی دانشجویان و دستیاران نشده اند، «تا  ساعت 24 روز دوشنبه 24 اردیبهشت 1403» مهلت دارند از طریق اینجا ثبت نام خود را نهایی کنند.
جزئیات آیین نامه، شرایط و نحوه ثبت نام متقاضیان حضور در شورای صنفی دانشجویی و دستیاران از طریق وب سایت و شبکه های اجتماعی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه قابل دسترس است.
توضیح اینکه، تاریخ برگزاری انتخابات دوشنبه 7 خرداد 1403 ساعت 8 صبح تا سه شنبه 8 خرداد 1403 ساعت 12 ظهر به صورت الکترونیکی ادامه خواهد داشت.
برای دریافت پوستر انتخابات شورای صنفی دانشجویان، اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی