جلسه هم اندیشی معاونت درمان با بیمه سلامت استان تهران

جلسه هم اندیشی با بیمه سلامت استان تهران پیرامون چالش های موجود چهارشنبه بیست و دوم تیر 1401 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه هم اندیشی با بیمه سلامت استان تهران پیرامون چالش های موجود با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، دکتر علی گنجعلی خان، مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی، دکتر عزیز رسولی، مدیر نظارت و اعتباربخشی، دکتر مریم رادین، منش رئیس اداره اقتصاد درمان، بیمه و تعرفه، دکتر علی رضا نمازی، معاون توسعه بیمه سلامت استان تهران، دکتر حسینی، معاون بیمه سلامت استان تهران، سعیدی، رییس اداره رسیدگی به اسناد و سایر اعضا چهارشنبه بیست و دوم تیر 1401 برگزار شد.
در این جلسه در خصوص بررسی راهکارها و مشکلات پیشبرد فرآیند درمان ناباروری در مراکز ارائه کننده خدمات، بررسی فرآیند نظام ارجاع الکترونیک و بررسی روند نسخه نویسی الکترونیک و مشکلات موجود، بررسی محدودیت ها در تفکیک و ارسال اسناد غیرالکترونیک بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
برگزاری جلسات مستمر هفتگی در زمینه مشکلات مطرح شده و بازدید از بیمارستان رازی از مصوبات این جلسه بود.

فائزه فهیمی تبار

فائزه فهیمی تبار