جلسه کمیته تغذیه و رژیمدرمانی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد
با حضور مهندس محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در جلسه کمیته تغذیه بالینی این مرکز در خصوص آموزش همکاران برای آشنایی با فرآیند رزرو غذا از طریق نرمافزار مربوطه، استفاده از ظرفهای آلومینیومی در توزیع غذا، تکمیل و تجهیز سلفسرویس آقایان و راهکارهای ورود و خروج تمیز و کثیف تبادلنظر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) جلسه کمیته تغذیه و رژیمدرمانی این مرکز چهارشنبه یکم دیماه 1400 با حضور مهندس محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، پرستو آریاملو مدیر پرستاری، دکتر ملک احمدی مسئول تغذیه بالینی، هایده جعفری میناب مسئول واحد تغذیه، فاطمه حمیدی فر مسئول ایمنی بیمار، اعظم علیپور رئیس امور عمومی مرکز تصویربرداری، معصومه شاه نظری رئیس امور عمومی انستیتو کانسر، دکتر علی آهنگر رئیس امور عمومی اورژانس، اعظم قاهان سوپروایزر کنترل عفونت، فاطمه صفایی سرپرستار بخش گوارش، مهندس قنبری کارشناس آی تی، مهندس سمیه رباط میلی مسئول واحد بهداشت محیط، مینا متواضع کارشناس تغذیه و فائزه قرائتی کارشناس بهبود کیفیت در سالن شورای ریاست برگزار شد.
مهندس سورکی با اشاره به راهاندازی سامانه رزرواسیون غذای مجتمع از طریق سیستم معاونت توسعه دانشگاه در روزهای اخیر گفت: فایلهای آموزشی بهصورت متنی و ویدئویی برای آشنایی با فرآیند رزرو غذا آمادهشده که در اختیار همکاران قرار خواهد گرفت.
در این جلسه همچنین ضمن بررسی چالشهای نرمافزار رزرواسیون غذا به موضوعاتی چون توزیع غذا در ظروف آلومینیومی بهجای ظروف فوم با استناد به پروتکل وزارت بهداشت، بهسازی فضای فیزیکی، رفع مشکلات تأسیساتی و تکمیل تجهیزات برای راهاندازی سالن سلفسرویس آقایان و راهکارهای ورود و خروج تمیز و کثیف در آشپزخانه صنعتی مجتمع با کمک واحد بهداشت محیط پرداخته شد.
خبرنگار: نجمه باهو
نظر دهید