دیدار نوروزی هیئت‌رئیسه با خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر آمنه عبیری: توسعه امکانات غربالگری بانوان از اهم برنامه‌ها در سال جدید است

رئیس بیمارستان جامع بانوان آرش گفت: امیدواریم در صورت پیشرفته‌تر شدن تجهیزات بیمارستان، خدمات جامع و کامل‌تری را به جامعه بانوان ارائه دهیم.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر آمنه عبیری، رئیس بیمارستان جامع بانوان آرش ضمن تبریک سال نو به عموم مردم ایران و جهان گفت: امیدوارم که طاعات و عبادات همه مورد قبول درگاه حق قرار بگیرد.

دکتر عبیری با اشاره به موقعیت مکانی بیمارستان جامع بانوان آرش در منطقه شرق تهران گفت: این مرکز خدمات گسترده‌ای را برای سلامت بانوان به خصوص در این منطقه از تهران را پوشش می‌دهد.

رئیس بیمارستان جامع بانوان آرش اهداف مهم سال جدید را  ارائه خدماتی جامع‌ و کامل‌تر به بانوان عنوان کرد و افزود: از اهم برنامه‌های این بیمارستان توسعه تجهیزات سی‌تی‌اسکن، ام‌آرآی و ماموگرافی است که در پس این قضیه یک غربالگری مناسب برای مادران داشته باشیم و امیدواریم در صورت پیشرفته‌تر شدن این تجهیزات بتوانیم خدمت‌رسانی به جامعه بانوان را با کیفیت بهتری ادامه دهیم.

زهرا  حری

زهرا حری