سی‌و‌چهارمین همایش بین‌المللی بیماری‌های کودکان

رئیس همایش بین‌المللی بیماری‌های کودکان: برگزاری‌ حضوری‌ همایش‌ که‌ شرایط‌ دیدار و گفتگوی‌ بهتری‌ را در همه‌ زمینه‌ ها فراهم‌ می‌ کند برتری‌ های‌ خاص خود را دارد

در آستانه برگزاری همایش بین‌المللی بیماری‌های کودکان دکتر سیدرضا رئیس‌ کرمی‌ با اعلام تاریخ برگزاری همایش در مرکز طبی کودکان پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، باتوجه به برگزاری همایش بین‌المللی بیماری‌های کودکان از 5 تا 8 آبان سال جاری دکتر سیدرضا رئیس کرمی رئیس همایش پیامی صادر کرد.

متن پیام به شرح ذیل است:

بسم‌ اﷲ الرحمن‌ الرحیم‌

٣٤ امین‌ همایش‌ بین‌ المللی‌ بیماریهای‌ کودکان را در حالی‌ برگزار می‌ کنیم‌ کـه‌ بـه‌ لطـف‌ یـک‌ حرکـت‌ علمی‌ و خلاقانه‌ دانشمندان علوم مرتبط‌ با پزشکی‌ در ایجاد واکسن‌ مـؤثر بـر علیـه‌ ویـروس ١٩Covid-شرایط‌ برای‌ برگزاری‌ همایش‌ حضوری‌ بعد از ٢ سال فراهم‌ شده است‌. اگرچه‌ آموزش مجازی‌ فرصتی‌ بی‌ بدیل‌ بویژه در برگزاری‌ قسمت‌ بین‌ المللی‌ همایش‌ بوده و هست‌، اما برگزاری‌ حضوری‌ همایش‌ که‌ شرایط‌ دیدار و گفتگوی‌ بهتری‌ را در همه‌ زمینه‌ ها فراهم‌ می‌ کند برتری‌ های‌ خاص خود را دارد. همکاران ما در گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی‌ تهران در ٢٠٠ برنامه‌ مختلف‌، تازه ترین‌ و متنوع ترین‌ مطالب‌ مرتبط‌ با طب‌ کودکان را در اختیار شما عزیزان قرار خواهند داد. اساتید بزرگواری‌ از سـایر دانشـگاه هـا در ایـن‌ مسیر ما را یاری‌ می‌ دهند که‌ از همه‌ آنان تشکر می‌ نمـایم‌. امیـدوارم ایـن‌ محفـل‌ حضـوری‌ علمـی‌ کـه‌ بزرگترین‌ همایش‌ متخصصان طب‌ کودکان کشوری‌ می‌ باشـد طلیعـه‌ ای‌ بـرای‌ تـلاش بیشـتر در جهـت‌ تأمین‌، حفظ‌ و ارتقای‌ سلامت‌ کودکان سرزمین‌ ما باشد.

در پایان لازم می‌ دانم‌ از زحمات اساتید بزرگوار آقایان دکتر اشرفی‌، دکتر بدو، دکتر مجنون و مسـئولین‌ محترم پانل‌ های‌ تخصصی‌ وعلمی‌ و همچنین‌ همکاران اجرائی‌ همایش‌ سپاسـگزاری‌ نمـوده و سـلامتی‌ و توفیق‌ روزافزون آنان را از درگاه خداوند متعال مسئلت‌ دارم./

دکتر سیدرضا رئیس‌ کرمی‌
رئیس‌همایش‌ بین‌ المللی‌ کودکان