سمینار پیرگوشی در منطقه کم برخوردار 17 تهران برگزارشد

سمینار پیرگوشی با حضور رئیس دانشکده توانبخشی در پایگاه سلامت میثم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، در راستای مسئولیت اجتماعی دانشکده دوشنبه 25 اردیبهشت 1402، سمینار آموزشی برای سالمندان منطقه کم برخوردار 17 در پایگاه سلامت میثم با حضور دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده توانبخشی برگزار شد.

در این جلسه آموزشی مائده چاوشی کارشناس درمان دانشکده توانبخشی به ارائه توضیحاتی در خصوص آشنایی با پیرگوشی، استراتژی های درمانی و جبرانی پرداخت. وی همچنین  توضیحاتی در خصوص پیرگوشی، شیوع آن در سالمندان، علائم و همچنین  راهکارهای درمانی و استراتژی های جبرانی مشکلات ناشی از آن ارائه کرد.

در پایان نشست به سوالات و نقطه نظرات حاضرین پاسخ داده شد و از تمامی افراد تست شنوایی سنجی، قند و فشار خون به عمل آمد.

توضیح اینکه در حاشیه این سمینار دکتر خاتون آبادی و دکتر ویدا رحیمی مسئول درمان و توانبخشی دانشکده از چگونگی ارائه خدمت دانشکده در پایگاه سلامت میثم  بازدید کردند و مشکلات و چالش های آن را با حضور کارکنان پایگاه سلامت میثم بررسی کردند.

سید امیر  میری

سید امیر میری