لیست اخبار صفحه :10
برگزاری کلاس‌های آموزشی سلامت نوجوانی، بلوغ و جوانی جمعیت در مرکز بهداشت جنوب تهران در دبیرستان دوره اول زینبیه و عترت

کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس آموزش سلامت نوجوانی، بلوغ و جوانی جمعیت برای دانش آموزان دختر پایه هفتم دبیرستان دوره اول زینبیه و عترت خبر داد.

برگزاری دومین کارگاه آموزشی با عنوان سبک زندگی سالم با آموزه‌های طب ایرانی برای پزشکان خانواده روستایی و سایر پزشکان در معاونت بهداشت

به همت گروه مدیریت شبکه و ارتقا سلامت و گروه مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت دومین کارگاه آموزشی با عنوان سبک زندگی سالم با آموزه‌های طب ایرانی برای پزشکان خانواده روستایی و سایر پزشکان برگزار شد.

تامز لایف: زنگ نشاط و سلامت ویژه کارکنان، اعضای هیئت علمی و مدیران اجرایی ستاد مرکزی دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران

زنگ نشاط و سلامت، با هدف افزایش نشاط و تحرک کارکنان، در بوستان لاله به صدا درآمد. این برنامه به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ویژه کارکنان، اعضای هیئت علمی و مدیران اجرایی ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد. در این برنامه، دکتر رامین رحیم نیا، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، و امیر شایگان مدیر تربیت بدنی دانشگاه، درباره اهمیت ورزش در سلامتی، نشاط و انگیزه کارکنان گفتند.

سید مهدی زارع زاده برگزیده سی و یکمین جشنواره دانشجویی نمونه کشوری از دانشگاه علوم پزشکی تهران

در سی و یکمین دوره جشنواره دانشجویان نمونه کشوری، با حضور وزرای علوم و بهداشت، دانشجویان نمونه کشوری از دانشگاه های علوم و و وزارت بهداشت و بخش بین الملل معرفی شده و مورد تجلیل قرار گرفتند.