تامز لرن: کارگاه آموزشی ابزار هوش تجاری POWER BI

Power BI یک ابزار هوش تجاری است که به مدیران سازمان کمک می کند، تا تصمیمات و نتایجی مبتنی بر داده های سازمان و اتفاقاتی که در سازمان می افتد، بگیرند. از کاربردهای این هوش تجاری میتوان به جمع آوری داده ها و ایجاد ارتباط بین آن ها و مصور سازی گزارشاتی که از روی دیتاها تهیه شده است، اشاره کرد. الهه صباغیان، کارشناس تحلیل گر سیستم مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره ویژگی های این هوش تجاری توضیح می دهد.

تامز Q&A: پشه آئدس و بیماری دانگ
قسمت اول

تامز Q&A: پشه آئدس و بیماری دانگ

آنچه درباره بیماری‌های منتقله از پشه آئدس باید بدانیم. به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، دکتر علی نیک فرجام، مدیر گروه بیمارهای واگیر معاونت بهداشت در خصوص بیماری‌های منتقله از پشه آئدس توضیحاتی را ارائه کرد. تب دنگی یک بیماری ویروسی است که فقط از طریق نیش پشه آئدس آلوده و یا انتقال خون و فراورده‌های خونی از بیمار مبتلا به سایر افراد منتقل می‌شود. این بیماری در سال‌های اخیر در کشور ایران نیز مشاهده شده و در صورت انجام اقدامات پیشگیرانه می‌توان تا حد زیادی از انتقال آن جلوگیری کرد.

برگزاری کلاس‌های آموزشی سلامت نوجوانی، بلوغ و جوانی جمعیت در مرکز بهداشت جنوب تهران در فصل بهار 1403

کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس آموزش سلامت نوجوانی، بلوغ و جوانی جمعیت برای دانش آموزان دختر پایه هفتم دبیرستان دوره اول زینبیه و عترت خبر داد.

مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران حمایت از طرح های تحقیقاتی و پژوهشی در راستای رفع مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر را در اولویت امور دانست
نشست مشاور ایثارگران رئیس دانشگاه با مسئولان دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده ها در سال 1403

دکتر احسان مقیمی بهره مندی از نقطه نظرات مسئولان دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده ها ، پیرامون مسائل فرهنگی ، آموزشی و پیشنهاد طرحهای تحقیقاتی در خصوص گره گشائی مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر را کاربردی و اثربخش معرفی کرد.

تامز جی سی(مراقبت سلامت): افتتاح بخش های مختلف در بیمارستان کودکان حکیم

مراسم افتتاح بخش آنژیوگرافی قلب کودکان، بخش تخصصی دندانپزشکی اطفال، آزمایشگاه تخصصی اورژانس، فروشگاه و همچنین کلنگ زنی احداث شعبه داروخانه 13 آبان بیمارستان کودکان حکیم چهارشنبه 6 تیر 1403 با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد. دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه از بیمارستان حکیم به عنوان «بیمارستان شگفتی ها» یاد کرد.