تامز هیستوری: مراسم گرامیداشت 173 سالگی دانشگاه علوم پزشکی تهران 8 دی 1403 برگزار می شود
مراسم گرامیداشت 173 سال تجربه دانشگاه علوم پزشکی تهران از مبدا دارالفنون 8 دی 1403 در بیمارستان سینا برگزار می شود.دکتر محمدعلی صحرائیان رئیس مرکز تحقیقات ام اس، دکتر منصوره تقاء و دکتر محمد رضا قینی متخصصان بیماری های مغز و اعصاب و دکتر محمدتقی طالبیان رئیس بیمارستان ضمن بیان احساس خود از فعالیت در دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان سینا از همه دعوت کردند تا به پویش همدلی 90-173 بپیوندند. توضیح اینکه مراسم 90 سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران از زمان تصویب قانون تاسیس دانشگاه تهران 15 بهمن 1403 برگزار خواهد شد.
پیام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه سبطین، شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلای معلی
دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی ویدئویی که به زبان عربی ترجمه شده بود، آغاز سال تحصیلی ۲۰۲۴- ۲۰۲۵ دانشگاه سبطین، شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلای معلی را تبریک گفت.
تاریخ شفاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران
از مکتبخانه تا قلههای علم؛ روایت شورانگیز زندگی دکتر سید جلال پورهاشمی
در دل دشتهای پر رمزوراز یزد و میان صدای اذان پیرمردی مؤمن، داستان زندگی مردی شکل گرفت که نهتنها به قلههای علم و تخصص دندانپزشکی دست یافت، بلکه چراغی روشن برای هزاران دانشجو و جامعه پزشکی ایران شد. دکتر سید جلال پورهاشمی، فرزند رضوانشهر یزد، در سایه ارزشهای اخلاقی خانوادهای مذهبی و با دستانی که از کودکی به عطر قرآن معطر بود، مسیر زندگیاش را با عشق به انسانیت و تلاش بیوقفه هموار ساخت.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامزQ&A: ممنوعیت های غذایی در مادران باردار مبتلا به دیابت
در این ویدیو از تامز کیو اند ای، مصطفی قاضی، کارشناس ارشد تغذیه بالینی از دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، به معرفی و بررسی غذاهای ممنوعه برای مادران باردار مبتلا به دیابت پرداخته است. وی توصیه میکند که این افراد از مصرف این نوع مواد غذایی خودداری کنند تا سلامت خود و جنینشان را حفظ کنند.
با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران
سمپوزیوم ژن درمانی در مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سمپوزیوم تخصصی ژن درمانی به همت مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. این سمپوزیوم که با حضور پزشکان، محققان و متخصصان حوزههای مختلف پزشکی و ژنتیک برگزار شد، فرصتی برای تبادل اطلاعات و آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی در این زمینه فراهم آورد.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: کیفیت خواب و آنچه در مورد اختلال ریتم سیرکادین باید بدانید
در این برنامه از مجموعه تامز Q&A، دکتر زهرا بنفشه آل محمد، متخصص طب کار و فلوشیپ طب خواب، به بررسی ریتم شبانهروزی و اختلالات مرتبط با آن میپردازد. وی توضیح میدهد که ریتم سیرکادین چگونه بر فرآیندهای بدن و کیفیت زندگی تأثیر میگذارد و اختلال در این ریتم چه پیامدهای جدیای میتواند بر سلامت جسمی و روانی افراد داشته باشد. همچنین، دکتر آل محمد نکاتی عملی برای بهبود کیفیت خواب و حفظ سلامت شامل تنظیم برنامه خواب منظم، کاهش مواجهه با نور آبی پیش از خواب، و هماهنگی سبک زندگی با ریتم شبانهروزی بدن ارائه میکنند. این فیلم برای افرادی که در پی افزایش آگاهی درباره خواب و سلامت هستند، بسیار مفید است.
هفته پژوهش؛ جشنوارهای برای تجلیل از پژوهشگران و تعهد به آموزش در مرکز طبی کودکان
فعالیت بیمارستانها و مراکز آموزشی، نبض حیاتی جامعه در شرایط دشوار است
به مناسبت هفته پژوهش مراسمی در مرکز طبی کودکان با حضور جمعی از مسئولان ارشد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران و محققان و اساتید برجسته این مرکز برگزار شد. این مراسم که با هدف گرامیداشت پژوهشگران و ارتقای جایگاه تحقیق و آموزش برگزار شد، فرصتی بود تا از دستاوردهای پژوهشی و آموزشی برگزیدگان این حوزه تقدیر شود.
دهمین نشست دانشمندان یک درصد برتر جهان در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
یوسرن (USERN): پلی برای همکاریهای علمی بینالمللی
دهمین نشست هماندیشی دانشمندان یک درصد برتر جهان، همزمان با هفته پژوهش و دهمین سالگرد فعالیت شبکه جهانی یوسرن (USERN)، روز ۲۷ آذرماه ۱۴۰۳ در سالن دارالفنون ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. این نشست که با حضور اندیشمندان، پژوهشگران و مقامات علمی کشور همراه بود، به بستری ارزشمند برای تبادل نظر در حوزه پژوهش و تقویت همکاریهای بینالمللی تبدیل شد.
تامز استوری: دکتر یحیی دولتی استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی تهران و پدر درماتولوژی ایران
دکتر یحیی دولتی، استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی تهران و پدر درماتولوژی ایران، در جشن ۹۰ سالگی خود به بیان نکات ارزشمندی درباره تجربههای علمی و آموزشی خود پرداخت. وی با تأکید بر اهمیت کار گروهی در پژوهش و آموزش، اظهار داشت: "من همیشه معتقد بودم که نباید به تنهایی کار کرد و باید همیشه از تجربیات دیگران بهره برد." دکتر دولتی همچنین به اهمیت تعیین جانشین از همان ابتدای کار اشاره کرد و گفت: "یکی از مهمترین کارهایی که هر استاد باید انجام دهد، تربیت شاگردانی است که بتوانند پس از او به فعالیتهای علمی و آموزشی ادامه دهند." این استاد برجسته درماتولوژی با بیان اینکه یک استاد موفق، استادی است که شاگردانی بهتر از خودش تربیت کند، به اهمیت انتقال دانش و تجربه به نسلهای آینده تأکید کرد.
برگزاری جلسه بازبینی عملکرد مراقبان در اجرای طرح واکسن پنوموکانژ
کارشناس واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه بررسی عملکرد مراقبان در اجرای طرح واکسن پنوموکانژ و پرداختی مرحله دوم وسوم مراقبان سلامت، خبر داد.