لیست اخبار صفحه :31
مراسم جشن سالروز زیباترین پیوند آسمانی؛ حضرت علی (ع) و حضرت زهرا(س) برگزار می شود

مراسم جشن سالروز زیباترین پیوند آسمانی؛ حضرت علی (ع) و حضرت زهرا(س) روز شنبه ۱۹ خرداد، بعد از نماز مغرب در مسجد امام علی (ع)کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در خیابان کارگر شمالی (امیرآباد شمالی) برگزار می شود.

تامز جی سی: معرفی خدمات ارزیابی الکتروفیزیولوژی شنوایی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر اکرم فراهانی استادیار گروه شنوایی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در برنامه تامز جی سی (مراقبت سلامت) خدمات ارزیابی الکتروفیزیولوژی شنوایی این دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران را بیان کرد.

تامز لایف: بازدید دانشجویان پزشکی دانشگاه شهرکرد، از کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج)دانشگاه علوم پزشکی تهران

این برنامه از تامز لایف به اردوی راهیان پیشرفت و بازدید دانشجویان پزشکی دانشگاه شهرکرد از کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص دارد. اردوی راهیان پیشرفت با هدف آشنایی دانشجویان با آخرین دستاوردهای دانش پزشکی و نظام سلامت برگزار می شود. در این بازدید دانشجویان پزشکی دانشگاه شهرکرد، از بخش‌های مختلف کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) از جمله کتابخانه، کلاس‌های درس و همچنین بخش جنرال داخلی بازدید کردند. این بازدید فرصت ارزشمندی برای دانشجویان بود تا با امکانات و تجهیزات پیشرفته این بیمارستان آشنا شده و از تجربیات متخصصان و کادر درمان بهره‌مند شوند.