• تاریخ انتشار : 1403/07/24 - 16:37

ضرورت نوآوری و همکاری در مسیر توسعه سینا رسانه

دکتر ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه در نشست با کارشناسان سینا رسانه با بیان اینکه دنیای امروز به شکوفایی و توسعه نیاز دارد، گفت: «برنامه‌های سینا رسانه در حال پیشرفت است و برای ادامه این مسیر به انرژی مضاعف و نشاط درونی نیاز داریم. اگر در چارچوب کارهای کنونی خود باقی بمانیم، به رکود دچار خواهیم شد. بنابراین، ما باید با انگیزه و اشتیاق به سمت برنامه‌ها و دستاوردهای نوین حرکت کنیم.»

به گزارش سینا رسانه، مدیر روابط عمومی دانشگاه دوشنبه 23 مهر 1403 به توسعه وب‌سایت‌ها و شکل‌گیری قطب‌های علمی و پژوهشی به عنوان گام‌های اساسی در این مسیر اشاره کرد و افزود: «هر یک از این قطب‌ها به تدریج رشد و فعالیت‌های مستقل خود را نشان می‌دهند. از اهداف ما ایجاد صفحات اینستاگرامی برای هر برنامه تی‌یو‌ام‌اس است که این روزها به شکل جدی‌تری دنبال می‌شود. این صفحات می‌توانند هویت و دستاوردهای هر حوزه را به طور جذاب و حرفه‌ای منعکس کنند.»
وی همچنین بر اهمیت تشکیل تیم‌های تخصصی در هر قطب تأکید کرد و گفت: «این تیم‌ها باید از مهارت‌های نوین، از جمله هوش مصنوعی، بهره‌مند شوند تا تأثیر علمی خود را به‌صورت عملیاتی افزایش دهند. ایجاد کلیپ‌های آموزشی و انتقال دستورالعمل‌ها به شکل تصویری و ساده‌تر، نه‌تنها به درک بهتر اعضای هیئت علمی کمک می‌کند، بلکه موجب می‌شود تا سایر همکاران نیز به‌سادگی به این فرآیند ملحق شوند.»
دکتر ترابی با تأکید بر حساسیت مرحله کنونی، گفت: «باید تمامی فعالیت‌هایمان را هماهنگ کرده و در قالب یک چتر جامع به هم پیوند بزنیم. از کارشناسان حوزه IT گرفته تا محققان و تولیدکنندگان محتوا، همه باید همکاری کنند تا این مسیر را با قدرت بیشتری طی کنیم. در این میان، گسترش سایت‌های چندزبانه که به زبان‌های فارسی، انگلیسی و عربی فعال باشند، اولویت است. این سایت‌ها می‌توانند به مخاطبان جهانی دسترسی پیدا کنند و استفاده هوشمندانه از توییتر نیز به‌عنوان یک ابزار قدرتمند باید در این راستا مدیریت شود.»
وی همچنین گفت: «تمام این تلاش‌ها نیازمند احساسی عمیق و واقعی است. بدون درگیری احساسی، نمی‌توانیم به عمق و کیفیت کار دست یابیم. وقتی احساسات با کار هم‌راستا می‌شوند، ذهن ما ایده‌ها و تصاویر را پردازش می‌کند و نتایج قابل توجهی به دست می‌آورد. این درگیری احساسی باعث می‌شود که خروجی کارهای ما متفاوت باشد و به نتایج بهتری منجر شود.»
دکتر ترابی در ادامه به اهمیت نظم در کارها اشاره کرد و گفت: «نظم، مغز ما را تشویق می‌کند و دوپامین، پاداشی طبیعی به ما می‌دهد که انگیزه‌مان را برای ادامه مسیر تقویت می‌کند. ما باید دوپامین را از کارهایی به دست آوریم که ارزش واقعی دارند، نه از فعالیت‌های عادی و تکراری. این نظم و شوق باعث می‌شود که کیفیت کار ما به مرور زمان افزایش یابد.»
دکتر ترابی خاطرنشان کرد: «ما در مقطعی قرار داریم که باید ذهن، روح و روان خود را بازآفرینی کنیم. باید بدانیم که در چه جایگاهی قرار گرفته‌ایم و چه فرصت بزرگی پیش روی ماست. اگر این حس را در خود زنده نگه داریم، تمام خیرات و موفقیت‌ها به سمت ما خواهند آمد. با اشتیاق و باور به مسیرمان، موفقیت نیز به سمت ما جلب خواهد شد.»
مدیر روابط عمومی دانشگاه تأکید کرد: «اکنون زمان آن است که به این فرصت‌ها و خیرات موجود توجه کنیم و با اشتیاق و جدیت به کار بپردازیم. باید با ایمان به نتیجه خوب، به سوی موفقیت حرکت کنیم. این مسیر با همت و تلاش ما پر از برکت و خوشبختی خواهد بود.»

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
جعفر صداقت