فراخوان اولین مدرسه مجازی بازی‌واره‌سازی در علوم پزشکی

دفتر توسعه آموزش دانشکده مجازی با همکاری انجمن علمی دانشجویی مدیکیشن دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین مدرسه مجازی بازی واره سازی در علوم پزشکی را در بستر اسکای روم برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این مدرسه مجازی که از تاریخ 28 مهرماه آغاز و تا 4 اسفند 1400 ادامه خواهد داشت، یکی از روش های آموزشی نوین و موثر در آموزش است.
گیمی فیکیشن(gamification)  به معنی استفاده ساختارهای بازی، در پدیده‌هایی که ماهیت غیر بازی دارند، است.
در این مدرسه، تلاش شده است که از پایه به آشنایی با این حیطه، موارد استفاده و تاثیر آن در آموزش پرداخته شود و درانتها نیز چگونگی طراحی یک سند بازی را بیاموزیم.
علاقه مندان برای ثبت نام و اطلاع از برنامه ها می توانند در گروه واتساپی به آدرس اینجا عضو شوند.
همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر، در تلگرام با شناسه @royarayati‌ ارتباط برقرار کنید.
برای دریافت پوستر اولین مدرسه مجازی بازی واره سازی در علوم پزشکی، اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده دوره ها، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان