فراخوان ثبت نام اردوی آموزشی، فرهنگی و زیارتی «سلام بر ابراهیم» در جوار حرم مطهر رضوی

به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اردوی آموزشی، فرهنگی و زیارتی "سلام بر ابراهیم" دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ویژه دانشجویان پسر در مشهد مقدس برگزار می شود.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، اردوی آموزشی، فرهنگی و زیارتی ویژه دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی کشور در ایام تابستان سال جاری در جوار حرم مطهری رضوی(ع) از 24 تا 27 مرداد 1403 در مشهد مقدس به میزبانی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار می شود.
دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران که تمایل به شرکت در این اردوی تفریحی زیارتی را دارند، می توانند برای ثبت نام حداکثر تا 3 مرداد 1403 از طریق اینجا اقدام کنند.
همچنین، برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند، با شماره 02188959917 تماس برقرار کنند.
برای دریافت پوستر اردو، اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی