فراخوان ثبت نام اردوی فرهنگی آموزشی «همراه با حکیمان 3» ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران

سومین اردوی فرهنگی آموزشی با عنوان «همراه با حکیمان3» ویژه اعضای هیئت علمی، با حمایت وزیر بهداشت و همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مشهد مقدس برگزار می شود.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، سومین اردوی فرهنگی آموزشی «همراه با حکیمان 3» ویژه اعضای هیئت علمی (همراه با خانواده) 25 تا 28 مرداد 1403 در مجتمع فرهنگی آموزشی شهدای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.
استادان علاقه مند به شرکت در اردو می توانند، حداکثر تا یک هفته مانده به شروع دوره، فرآیند ثبت نام خود را از طریق سایت مرکز قرآن و عترت به نشانی، اینجا تکمیل کنند.
هزینه دوره به ازای هر نفر 8 میلیون ریال است و شرکت کنندگان بایست مبلغ فوق را به حساب شماره 239395347 (شماره کارت 5894637000035573 و شماره شبای IR170130100000000239395347) بنام دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مرکز همایش های بین المللی شهدای سلامت واریز و تصویر فیش واریزی را در سامانه بارگزاری کنند. بدیهی است عدم بارگزاری تصویر فیش واریزی به منزله عدم ثبت نام تلقی خواهد شد.
همچنین، فیش واریزی و مدارک شناسایی شامل کارت ملی و شناسنامه تمامی اعضای خانواده همزمان با ورود به هتل به پذیرش ارائه شود.
توضیح اینکه، سه روز قبل از آغاز دوره، کانال اطلاع رسانی در پیام رسان ایتا ایجاد و استادان شرکت کننده قبل از تاریخ فوق نسبت به نصب پیام رسان ایتا برروی شماره همراه اعلام شده خود اقدام کنند.
محل اسکان، مرکز همایش های بین المللی شهدای سلامت واقع در مشهد، بلوار پیروزی، رضاشهر، بلوار خاقانی، بین خاقانی 10و 12 است و امکان استفاده از پارکینگ مجموعه فراهم است.
در صورت قطعی بودن ثبت نام (به دلیل محدود بودن ظرفیت) ابتدا با شماره تماس 02166432531 حسین وش تماس بگیرید.
برای دریافت پوستر فراخوان اردو، اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی