در دومین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه؛

مجوز انتشار چهار نشریه جدید دانشجویی صادر شد

دومین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی بمنظور بررسی تقاضای صدور مجوز چهار نشریه جدید و تغییر وضعیت سه نشریه دیگر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی، این جلسه با حضور دکتر حلب چی رئیس کمیته ناظر بر نشریات، دکتر نوروزی دبیر، حسینی عضو حقوقی، حجت الاسلام و المسلمین سالمی نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و تاجدار اورنج عضو دانشجویی، روز یکشنبه 18 شهریور 97 از ساعت 14 تا 15:30 در سالن شورای معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار شد.
پس از بحث و تبادل نظر به نشریات دانشجویی بهسازان محیط، رهش، کارآفرین شو و نیک رفتار مجوز نشر اعطا و پس از بررسی درخواست های تغییر وضعیت نشریات، مجوز انتشار پونز، راهبردهای مدیریت در نظام سلامت و سیاه سفید نیز تمدید شد.
همچنین نشریه دانشگاهی خوبان شهر با صاحب امتیازی معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه، مجوز انتشار دریافت کرد.
در پایان، اعضا محترم کمیته رای به ارسال اعلام ابطال مجوز 14 عنوان نشریات دادند.
توضیح اینکه، طبق مواد 24 و 25 دستورالعمل اجرایی ضوابط ناظر بر نشریات دانشگاهی، نشریاتی که در بازه زمانی مشخص اقدام به انتشار نکرده و پس از دریافت اخطار کتبی با مهلت یک ماهه وضعیت فعالیت یا عدم فعالیت نشریه خود را مشخص نکنند، مجوز انتشار آنان لغو اعتبار خواهد شد.