مراسم تقدیر از کارشناسان تغذیه بیمارستان های تحت پوشش به مناسبت روز رژیم درمانگر

مراسم گرامیداشت کارشناسان تغذیه بیمارستان های تحت پوشش به مناسبت روز رژیم درمانگر در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، مراسم گرامیداشت کارشناسان تغذیه بیمارستان های تحت پوشش به مناسبت روز رژیم درمانگر هجدهم اسفند 1400 در معاونت درمان برگزار شد.
در این مراسم دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان، دکتر غلامرضا محمدی فارسانی، هیئت علمی دانشکده تغذیه و رژیم شناسی، شیما هادوی، مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان و مسئولان تغذیه بالینی و مدیریت خدمات غذایی بیمارستان ها حضور داشتند.

دکتر گنجعلی خان ضمن تشکر از تلاش های کارشناسان تغذیه در سال 1400، برنامه مورنینگ های تغذیه بالینی را که در این سال رقم خورد، اقدامی مناسب خواند و خواهان تقویت آن شد. همچنین مدیر تعالی بالینی امور بیمارستان ها، بر تقویت کمیته های تغذیه بالینی تاکید کرد. او همچنین از کارشناسان تغذیه بیمارستان ها خواست تا بحث مشاوره تغذیه بیماران را جدی تر دنبال کنند و همکاری نزدیکتری در اجرای برنامه ها با معاونت درمان داشته باشند.

دکتر فارسانی هیئت علمی دانشکده تغذیه ضمن تشکر از اقدامات انجام گرفته توسط معاونت درمان، این روز را به همه مشاوران تغذیه بیمارستان ها تبریک گفت و بر تقویت برنامه های آموزشی در سال جدید تاکید کرد.

هادوی نیز با بیان برخی برنامه های معاونت درمان برای سال 1401 از تمام کارشناسان و متخصصین تغذیه بیمارستان ها خواست تا با بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود در تقویت برنامه های تغذیه بالینی دانشگاه مشارکت داشته باشند.

در پایان لوح تقدیر و هدایایی به رسم یادبود به شرکت کنندگان اهدا شد.

فائزه فهیمی تبار

فائزه فهیمی تبار