مراسم تودیع دکتر مسعود رفعتی مدیر پیشین و معارفه دکتر علیرضا عباسی مدیر جدید شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر برگزار شد

در مراسمی با حضور دکتر علیرضا اولیائی منش، معاون بهداشت و جمعی از معاونان و مدیران واحدهای فنی معاونت بهداشت دانشگاه و نماینده فرمانداری شهرستان از مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر قدردانی و مدیر جدید معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این مراسم شنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۱ با حضور دکتر اولیائی منش، معاون بهداشت؛ دکتر سعید تاملی، معاون فنی معاون بهداشت؛ دکتر محمدرضا قیوم زاده، معاون اجرایی معاون بهداشت؛ دکتر عباس مزینانی، مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی معاونت بهداشت و مهندس امین اسدی، معاون سیاسی انتظامی فرمانداری شهرستان و جمعی از کارکنان شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر در سالن آمفی تئاتر شبکه برگزار شد.

در ابتدا پس از قرائت قرآن دکتر اولیایی منش ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت رسول اکرم (ص) از زحمات صادقانه و خدمات ارزنده دکتر مسعود رفعتی در دوران خدمت در شبکه بهداشت اسلامشهر تشکر کرد.

در ادامه دکتر رفعتی ضمن خیرمقدم به مدیر جدید شبکه و آرزوی موفقیت روزافزون برای ایشان، از همکاری بسیار خوب تمامی همکاران شبکه بهداشت در طول مدت خدمت خود در شهرستان  قدردانی کرد.
سپس دکتر عباسی از زحمات دکتر رفعتی قدردانی و ابراز امیدواری کرد با تلاش و همت همکاران شبکه بهداشت اسلامشهر در راستای ارتقای سلامت مردم منطقه گام های بیشتری برداشته شود.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده