• تاریخ انتشار : 1403/07/14 - 16:22
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نخستین جشنواره هنری، دانشجویی با موضوع مقاومت میکروبی و مصرف بهینه آنتی بیوتیک ها برگزار می شود

مرکز تحقیقات «مقاومت میکروبی و مدیریت مصرف آنتی بیوتیکها» دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، نخستین جشنواره هنری دانشجویی را با موضوع مقاومت میکروبی و مصرف بهینه آنتی بیوتیک ها ویژه دانشجویان حوزه سلامت دانشگاه های سراسر کشور برگزار می کند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، همزمان با هفته جهانی مقاومت میکروبی، نخستین جشنواره هنری دانشجویی با موضوع «مقاومت میکروبی و مصرف بهینه آنتی بیوتیک ها»، ویژه دانشجویان حوزه سلامت شامل پزشکی، پیراپزشکی، پرستاری، داروسازی و علوم پایه پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور 29 تا 30 آبان ماه به میزبانی دانشکده پزشکی و به همت مرکز تحقیقات  "مقاومت میکروبی و مدیریت مصرف آنتی بیوتیکهادانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری مرکز مدیریت  بیماری های واگیر وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، برگزار می شود.

علاقمندان برای شرکت در این جشنواره می توانند آثار خود را به صورت نقاشی،  طراحی،  کاریکاتور،  اینفوگرافی  و  پوستر  تا تاریخ 10 آبان1403 به Asresearch22@gmail.com ارسال کنند.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
زهرا  حری