نشست هم اندیشی شورای مرکز نوآوری سلامت هوشمند اول برگزار شد

نشست هم اندیشی شورای مرکز نوآوری سلامت هوشمند اول شنبه 26 خردادماه 1403در سالن شورای دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی، در این نشست که در راستای بررسی پیشرفت برنامه ها و فعالیت های مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و همراه اول برگزار شد. دکتر قناعتی رئیس دانشگاه، دکتر علامه معاون آموزشی دانشگاه، دکتر علیزاده مسئول مرکز نوآوری بین رشته ای دانشگاه، دکتر بهروزی قائم مقام همراه اول، مهندس درجزی مدیرکل کسب و کار سازمانی همراه اول، دکتر قوچانی مدیر راهبرد مرکز تحقیق و توسعه همراه اول و سایر مدعوین حضور داشتند.
در این نشست  اعضای شورای مرکز نوآوری سلامت هوشمند اول در خصوص زمینه‌های همکاری دوجانبه در حوزه‌های مختلف از جمله خدمات رفاهی، بین‌الملل، فناوری اطلاعات و مرکز نوآوری دانشگاه نقطه نظرات خود را بیان و  به بحث و تبادل نظر پرداختند.

آذر شهبازی

آذر شهبازی