• تاریخ انتشار : 1401/10/12 - 11:27

وبینار انتقال تجربه برگزار می شود

اولین جلسه از سلسله وبینارهای انتقال تجربه در فضای مجازی به همت انجمن علمی دانشجویی علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این جلسه با حضور علی احمدی دانشجوی دکتری تخصصی قارچ شناسی پزشکی، با عنوان «راه من» 14 دیماه 1401 ساعت 17 به صورت مجازی در بستر اسکای روم برگزار می شود.
در این جلسه به بررسی چالش های پیش روی دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی پرداخته به پرسش هایی از جمله: چطور در مسیر سخت این رشته خسته و نا امید نشم؟، آیا همزمان با تحصیلم کار کنم یا نه؟، بعد از فارغ‌التحصیلی برم طرح یا ارشد بخونم؟، کجا کار کنم دولتی یا خصوصی!؟ بیمارستان یا آزمایشگاه مستقل؟!، کدوم شیفت صبح، عصر یا شب؟!، ارشد چی بخونم؟، چطور میتونم سریع وارد بازار کار بشم؟ پاسخ داده می شود.
علاقمندان برای ثبت نام در این وبینار می توانند، به شناسه تلگرامی @AmrlHsmnd مراجعه کنند.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
کامران محمدیان