پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی شهادت سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او

به مناسبت شهادت سردار پرافتخار اسلام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و شهدای همراه او به‌ویژه مجاهد بزرگ اسلام ابو مهدی المهندس دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه پیامی صادر کرد.

متن پیام بدین شرح است:
خبر کوتاه بود. سردار حاج قاسم سلیمانی به دوستان شهیدش پیوست. خبری که اگرچه در سحرگاهان جمعه سیزدهم دی‌ماه بود ولی موجی باورنکردنی داشت. کمتر چهره‌ای را در این دو روز دیده‌ام که گرد غم بر آن ننشسته باشد. وسعت پیام‌ها و توییت ها چه به لحاظ کمی و چه به لحاظ تنوع خاستگاه گرایش‌های سیاسی و فرهنگی بی‌نظیر بود.
به نظرم می‌رسد حاج قاسم سلیمانی بیش از آنکه یک چهره برجسته و اثرگذار نظامی باشد یک چهره فرهنگی بود. انسان‌های بزرگی چون سردار سلیمانی جذب حداکثری دارند و هر حق‌طلبی را فارغ از گرایش سیاسی و مذهبی و حتی ملی به خود می‌خوانند و تحت تأثیر قرار می‌دهند. دلداده‌های قاسم سلیمانی امروز در جای‌جای کشور و حتی منطقه عزادار اویند و همین، کم‌خطری برای پلید نامردمانی نیست که به دنبال انزوای ایران و انقلاب‌اند!
خداوند حاج قاسم را خیلی دوست دارد. بسیار اتفاق‌ها باید بیفتد تا امثال ایشان ظهور کنند. معمار هستی پیکره حاج قاسم سلیمانی را از دل بلندترین، زیباترین و مستحکم‌ترین کوه‌های خلقت تراشیده است. مردی که شخصیت والایش طی چهل سال مبارزه و نبرد در خون و آتش در جای‌جای این کشور و منطقه به کمال رسید. خداوند را شاکریم که این سرمایه بزرگ را برای امروز ما حفظ کرد. البته چنین رادمردی وداعش نیز با ما به همان شکوه زندگی‌اش بود. اینکه در چنین زمان و مکانی و توسط جنایتکارترین دشمن به عریان‌ترین صورت ممکن و ناجوانمردانه به شهادت برسد و پایکوبی دشمنان این کشور بر این جنایت و تعزیت آحاد کسانی که دل درگرو این دین و ایران دارند نشان از عظمت وجودی وی و توجه خاصی است که خدا بر او داشت. آری خداوند قاسم سلیمانی را خیلی دوست داشت و دارد!
این‌جانب به‌عنوان رئیس بزرگ‌ترین و کهن‌ترین نهاد آموزش عالی علوم پزشکی باکمال تأسف و تأثر شهادت این سردار سرافراز عرصه فرهنگ و دفاع از کیان امت اسلام را که پیام‌آور صلح و امنیت برای منطقه بود خدمت یکایک دانشگاهیان تسلیت عرض می‌کنم و حضور چنین رادمردان بزرگی را که در عرصه‌های جهانی نقش‌آفرینی کرده و بزرگ‌ترین سرمایه‌های این مرزوبوم هستند را مایه مباهات می‌دانم.
امیدوارم ثمره این شهادت جان‌سوز مانند حیات طیبه این شهید عزیز صلح و امنیت و آرامش برای میهن عزیزمان و دوستی و مودت و وحدت برای همه گرایش‌ها در کشور باشد که رمز و راز دوام و بقا و امنیت ملی کشور همین است.

الهام علی

الهام علی

78/10/11 - 00:00

آلام ما را پایانی نیست اما پیام ریاست محترم دانشگاه ترجمه شود و به گوش جهانیان رسانده شود که دنیا بزرگ مرد خواهان صلح را از دست دادیم # ترور محکوم به شکست است # انتقام سخت