پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی درگذشت «دکتر عباس شیبانی»

دکتر حسین قناعتی، در پیامی درگذشت «دکتر عباس شیبانی» عضو هیئت علمی پیشین دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس هیئت امنای ارزی، وزیر اسبق کشاورزی، رئیس اسبق دانشگاه تهران و دانشکده پزشکی و نیز عضو پیشین مجلس شورای اسلامی و شورای اسلامی شهر تهران را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در متن پیام آمده است:
 انالله و انا الیه راجعون من المؤمنین رجالٌ صدقوا ما عاهدوا اللّه علیه  فمنهم من قضىنحبه ومنهم من ینتظر  وما بدّلوا تبدیلًا

مرحوم دکتر شیبانی مصداق آیه شریفه سوره مبارکه احزاب است که هیچگاه و در هیچ شرایطی از مسیر و مشی سیر الی الله و بندگی خدا  خارج نشد و همیشه بنده خالص خدا ماند.
 در مسئولیت های مختلف از جمله وزیر کشاورزی، رئیس دانشگاه تهران، رئیس هیئت امنای ارزی، شورای اسلامی شهر و نمایندگی مجلس شورای اسلامی هیچگاه نشد که قدمی برای خود بردارد و حتی غذای مصرفی خودش را از منزل می آورد و از غذای بیت المال تناول نمی کرد.
در مدتی که در شورای شهر بود ریالی حق ماموریت، اضافه کار و حقوق دریافت نکرد.
ایشان مصداق ساده زیستی بود و در یک خانواده استیجاری زندگی کرد تا به رحمت خدا پیوست.
روحش شاد و یادش گرامی باد.
امیدوارم جوانان راه ایشان را ادامه دهند و  زندگی پرافتخار ایشان به عنوان یک انسان جامع نگر که در همه مسائل جامعه و در همه عرصه های سیاسی حضور داشت و در قیام علیه ظلم ستمشاهی نقش موثری داشت، راهنمای جوانان عزیز ما باشد.
توصیه بنده این است زندگی و وصیت نامه سراسر حکمت او را مطالعه کنند و ان شاءالله چراغ راهشان باشد.
دکتر حسین قناعتی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران

توضیح اینکه مرحوم دکتر شیبانی (۲۰ آبان ۱۳۱۰ چشم به جهان گشود و اول دی ۱۴۰۱) به دیدار حق شتافت.

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی