پیام تسلیت معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت درگذشت دکتر غلامرضا امین

دکتر جلال غفارزاده معاون غذا و دارو دانشگاه طی پیامی درگذشت دکتر غلامرضا امین استاد دانشکده داروسازی دانشگاه را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، متن پیام به شرح زیر است:
انا الله و انا الیه راجعون
در گذشت استاد فرهیخته و والا مقام دکتر «غلامرضا امین»  استاد دانشکده داروسازی و عضو هیات علمی گروه داروسازی که سالها در این دانشگاه با عشق و علاقه مشغول تدریس به فرزندان این مرز و بوم بود موجب تأسف و تأثر شد. دلبستگی و تعلق خاطر ایشان به پرورش علمی و اخلاقی دانشجویان و تلاش برای شکوفایی و بالندگی استعدادهای بالقوه فرزندان برومند وطن در کنار سخت کوشی، آزادگی و عزّت نفس، او را به مثابه یک استاد فرهیخته در عرصه علم و اخلاق  جاودانه ساخت. بی تردید التیام فقدان جانسوز این استاد وارسته جز با رضایت بر مشیّت الهی میسّر نخواهد بود.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده گرانقدر ایشان و جامعه علمی کشور به ویژه همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران، رحمت و مغفرت جاودان را برای آن مرحوم و صبر و شکیبائی را برای بازماندگان ایشان از درگاه خداوند منّان مسالت می کنم.
دکتر جلال غفارزاده
معاون غذا و دارو دانشگاه