سریال خاطرات کرونایی از کادر درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به منظور ثبت خاطرات کادر درمان در حال ساخت سریال است که اولین قسمت این سریال کوتاه را در این فیلم مشاهده می کنید.
دکتر علیرضا دلاوری: کسانی که با رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی کرونا باعث افزایش بیماران میشوند باید پاسخگو باشند
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست خبری زنده با شبکه خبر سيما در سالن شورای حکیم ستاد مرکزی دانشگاه مشارکت مردم را در کنترل کرونا خواستار شد و گفت: همان طور که در اسفند و فروردین با پویش «در خانه میمانیم» به کنترل بیماری کمک کردید الان باید با پیوستن به پویش «من ماسک میزنم» از شیوع بیشتر کرونا پیشگیری کنيد.
دکتر سید فرشاد علامه: تعداد تختهای بیمارستانی محدود است؛ مردم دستور العملهای بهداشتی کرونا را رعایت کنند
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست خبری زنده با شبکه خبر سيما در سالن شورای حکیم ستاد مرکزی دانشگاه با اشاره به افزایش بیماران مبتلا به کرونا در دو هفته گذشته از مردم خواست دستورالعملهای فاصله گذاری فیزیکی، استفاده از ماسک، شرکت نکردن در تجمع غیرضرور و مراجعه به مراکز بهداشتی در صورت بروز علائم را جدی بگيرند.
سوریا بابایی: با تفکر و برنامه ریزی دقیق می توان در بحران های آینده به بهترین شکل ممکن عمل کرد
مدیر امور پرستاری بیمارستان سینا در گفت و گو با مستندسازان مسيرنماي پيشرفت مديريت کوويد 19 در دانشگاه گفت: یکی از موفقیت های بیمارستان سینا درگیری تمامی گروه ها از جمله بهداشت، خدمات، تاسیسات و غیره در کمیته های بحران کووید 19 بود. تلاش های کارکنان آزمایشگاه، رادیولوژی و سیتی اسکن در تشخیص و کمک به درمان کوويد 19 را نباید نادیده گرفت. یکی از مباحث مهم در هدایت و کمک به همکاران در مسیر بحران کوويد 19 روانپزشکی و روانشناسی بود. گفتگو با پرستارانی که قصد ترک خدمت داشتند، درک شرایط آنان و دادن احساس امنیت از جمله اموری بود که دایم با آن سرو کار داشتم. آموزش ها در بیمارستان سینا به صورت روزانه انجام می گرفت. از کمک های خیرین به بیمارستان سینا نباید غافل شد. تجربه نقش بسیار مهمی در پیشبرد مدیریت کووید 19 داشت. به عنوان یک مسئول خدا را شاکرم که در مسیر پیشبرد این بحران با انسان های رئوف و فداکاری همکار بودم.
دکتر لادن کاشانی: بحران کرونا تشابه زیادی با جنگ تحمیلی داشت اگر آن زمان رزمندگان در خط مقدم بودند اکنون کادر پزشکی و کادر درمان در خط مقدم هستند
رئیس بیمارستان جامع بانوان آرش در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 گفت: بیمارستان ها در کرونا خیلی خوب عمل کردند. در بیمارستان آرش هر خانم بیمار یا مادر بارداری را که مراجعه می کرد بستری می کردیم و کارها خیلی خوب انجام شد. بیمارستان باید مجموعه منسجم و در کنارهم با بخش های متفاوت می بود تا به مادر باردار خدمت رسانی کند. نکته مثبتی که در بحران کرونا به آن رسیدیم تعهدی بود که همه داشتند و با از خودگذشتگی و جانفشانی در میدان بودند. در ایران به نتیجه بسیار خوبی در زمینه درمان کرونا رسیدیم. ما از بیماران می خواهیم به دلیل ترس از کرونا درمانشان را عقب نیندازند زیرا آثار درمان نکردن بیماری بیشتر از بحران کرونا برایشان خواهد بود. برای مقابله با بحرانی مشابه با کرونا بیمارستان ها باید به سمت ایزولاسیون حرکت کنند و بحث حفاظت فردی بسیار حائز اهمیت است.
گفت و گوی خبری با معاونان بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره جدی گرفتن خطر کرونا
در پی افزایش دوباره موارد ابتلای مردم به ویروس کرونا، معاونان بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران به شهروندان توصیه کردند دستورالعمل های بهداشتی و پیشگیری را بیش از پیش جدی بگیرند.
ادای احترام نظامی ارتش به مدافعان سلامت در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
ارتش جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه 2 تیر 99 در مراسمی از ایثار و فداکاری های کادر درمانی مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره) قدردانی کرد.
دکتر کاظم رهنما: با غربالگری الکترونیک در حوزه بهداشت بار بزرگی از روی دوش بیمارستان ها برداشته شد
مدیر مرکز طبی کودکان در گفت و گو با مستندسازان پیشرفت مدیریت کووید 19 گفت: کرونا برای ما برکاتی را به همراه داشت. اکنون سیستم سلامت حریف کروناست و کرونا حریف ما نیست. کرونا بار دانش بشری را اضافه کرد، سابقه نداشته است جمعی از دانشمندان برای مقابله با یک بیماری این چنین هم افزایی داشته باشند. تعامل اساتید مرکز طبی با بیمارستان های دیگر یک رویه همیشگی بوده است. آنچه می توانستیم انجام دادیم. بیماران ما شاید نیاز به بیمارستان داشته باشند و در خانه به دلیل ترس از کرونا بمانند، من میخواهم بگویم کرونا از آنفلوانزا خطرناک تر نیست. ما از اسفند و فروردین بعد از شناسایی بیماران به صورت مجازی در شهر خودشان مشاوره دادیم.
دکتر محمدحسین پورغریب: کرونا فصل جدیدی در فعالیت های دانشجویی ایجاد کرد
معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه در گفت و گو با مستندسازان پيشرفت مديريت کوويد 19 در دانشگاه گفت: کرونا ثابت کرد حس هويت و اعتماد دانشجويان به کشورشان ضعيف نشده است و فقط از آن مغفول مانده ايم. شيرين ترين لحظه ها براي من تعصب هايي بود که دانشجويان به کارشان داشتند که بايد قدر بدانيم. ورزش آنلاين را در فضاي مجازي افتتاح کرديم که بازخوردهاي مثبت داشت. بايد سواد سلامت افراد را بالا ببريم. با افتتاح آشپزخانه صنعتي کوي خوابگاه ها نگراني ها در پخت غذا کم خواهد شد. ما همه در دانشگاه يک تيم هستيم. کرونا فصلي از تبلور فعاليت هاي اجتماعي دانشجويي در دانشگاه بود. اميدواريم مردم قدر خودشان و قدر کادر درماني را بدانند. کرونا نشان داد کادر درماني مثل رزمنده ها در خط مقدم جنگ تحميلي جانفشاني کرد. ذات کار داوطلبانه ذاتي است که انسان براي ارضاي وجدان خودش و تشويق هاي دروني انجام مي دهد.
مستند «مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه»
محمود معصومی: مهم ترین عنصر در پیشبرد بهتر امور در ابتدای دوران کرونا، آموزش بود
معاون پشتیبانی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در گفتوگو با مستندسازان «مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19» در دانشگاه با اشاره به اقدامات انجامشده در ماههای اول شیوع کرونا گفت: آموزشهای زیادی در طول دوران کرونا در بخشهای مختلف مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) انجام شد که به گروه درمان کمک قابلتوجهی کرد. وبینارهای متعددی در سطح کشور و بینالمللی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برگزار شد. تمام تلاش خود را کردیم تا از فرسودگی کادر درمان بکاهیم که باروحیهای شاد به مراقبت از بیماران بپردازند.