لیست اخبار صفحه :155
جشن ضبط دویستمین مصاحبه مستند کووید 19 در دانشگاه

جشن ضبط دویستمین مصاحبه مستند کووید 19 در دانشگاه

دکتر ماشاءاله ترابی به مناسبت دویستمین ضبط مصاحبه های مستند مسیرنمایی پیشرفت مدیریت کووید 19 در گفتگویی با بیان اینکه ما خودمان را مسئول می دانیم که روی نقاط تمایز دانشگاه نورافکن بیندازیم و بتوانیم آن را به خوبی نمایش دهیم افزود: کرونا فرصت عظیمی برای نشان دادن توانمندی ها و وجوه تمایز دانشگاه بود. همه از ساخت مستند کووید 19 استقبال کردند؛ کتاب هم که منتشر شود بیشتر خودش را نشان می دهد و در کنار آن فیلم های ترکیبی و موضوعی نمایش خوبی به جا می گذارد. کرونا فشار و ناملایمات سنگینی به ما وارد کرد اما دانشمندان و گروه پزشکی بهترین دستاوردها را داشتند. مدیریت بحران کووید 19 با نوآوری و خلاقیت های متعدد همراه شد. از همه گروه های درمانی و بهداشتی و حتی جهادگران که در زمینه کرونا خدمت کرده بودند برای ضبط مستند دعوت کردیم و کارهنوز ادامه دارد. مستند کووید 19 خروجی های متعدد دارد. در ارائه برخی خدمات در کرونا شگفتی خلق شده است. آموزش مجازی از 20 درصد به بیش از 90 درصد رسیده که دستاورد کم نظیری است.

دکتر تقی خرسندی آشتیانی: اولین هدف حفظ سلامت کادر درمان بود، نقش واقعی و اصلی را خیرین ایفا کردند

دکتر تقی خرسندی آشتیانی: اولین هدف حفظ سلامت کادر درمان بود، نقش واقعی و اصلی را خیرین ایفا کردند

عضو هیئت علمی مجتمع بیمارستانی امیراعلم در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 گفت: تمام نیروی خود را صرف حفظ سلامت کادر درمان کردیم، اگر کادر درمان حفظ می شدند، سلامت بیماران هم خود به خود حفظ می شد. وقتی من پیشکسوت که 70 سال سن دارم در بین بیماران مبتلا حضور پیدا کنم، رزیدنت و پرستار و ... همه می آیند. با شناختی که از مردم داشتم خوب می دانستم که چه اتفاقی می افتد مردم بارها امتحانشان را پس دادند، یکی از کار های ما، جهت دادن به افراد خیر بود. ما باید اعتماد خیرین را جلب کنیم، ار تباط برقرارکردن با مردم بسیار اهمیت دارد. اگر خودم وارد بخش کرونا نمی شدم و از خیرین کمک می خواستم، آنها هیچ کمکی نمی کردند. شیرین ترین اتفاق در زمان کرونا کمک های مردمی و از جان گذشتگی کادر درمان بود. این مصاحبه ها بسیار کار ارزشمندی است، هرگونه ثبت و اطلاع رسانی ارزشمند است و کار ثبت شما ارزشمندتر.

محدثه مروتی: پرستار، پرستار همه است چه بیمار واگیر و چه غیر واگیر

محدثه مروتی: پرستار، پرستار همه است چه بیمار واگیر و چه غیر واگیر

سرپرستار مرکز قلب تهران در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت :اگر دوباره شرایط بحران پیش بیاد ،من وهمکارانم آماده و داوطلب هستیم،تو بحران همه باید کمک کنند،هیچوقت نمیشه ما خودمونو کنار بکشیم ونخوایم کمک کنیم ،بخاطر اینکه نکنه مبتلا بشیم.

دکتر امیرعلی سهراب پور: کرونا مثل یک موج بزرگ ما را به سمت آموزش مجازی هل داد

دکتر امیرعلی سهراب پور: کرونا مثل یک موج بزرگ ما را به سمت آموزش مجازی هل داد

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت وگو با مستندسازان پیشرفت مدیریت کویید 19 در دانشگاه گفت: سناریوهای مختلف را برای مواجهه با همه حالت های شیوع کرونا داریم. در شرایط استرس و بحران مدیران نباید ریز مدیریت کنند. در مورد کرونا فقط باید به شواهد مراجعه کرد. یکی از لذت بخش ترین دوران مدیریت من در همین بحران کرونا بود. لذت به دلیل هماهنگی و کارگروهی عظیم. در هیجان بالا بازار شایعات داغ می شود و ما باید آن را به بهترین نحو کنترل می کردیم. شرایط بیماری کووید 19 برای آموزش یک پدیده جدید و غیرمنتظره است. زیرساخت آموزش مجازی در دانشگاه وجود داشت و ما از آن به خوبی بهره گرفتیم. مدیران باید بدانند کامل نیستند. استفاده از شواهد و مدارک یک روش علمی است البته بدیهی است که شواهد در حال تغییر است. امیدوارم بحث سلامت و پیشگیری اولویت اول کشور شود. نکاتی که کووید 19 به ما آموخت یک نعمت بود. اگر درس بگیریم دوران بعد از کرونا با قبل از آن متفاوت و بلکه بهتر خواهد بود.

محمد زینالی: آموزش، ایمنی و بهداشت سه اصل اولیه در دوران کرونا هستند

محمد زینالی: آموزش، ایمنی و بهداشت سه اصل اولیه در دوران کرونا هستند

مسئول فنی و تاسیسات بیمارستان امیراعلم در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 گفت: نخستین اولویت واحد فنی و تاسیسات تامین اکسیژن برای بیماران بود. خدمات رسانی در این دوران کماکان پابرجا بود و برای تهویه هوای محیط، سیستم های تهویه بهبود و ارتقا پیدا کرد. برای تامین اکسیژن بخش ها وجود دستگاه اکسیژن ساز، تانک اکسیژن و کپسول اکسیژن که سه منبع چالش برانگیز و بسیار حائز اهمیت است آماده ومهیا بود. خاص ترین اتفاقی که درجریان کرونا به وجود آمد خریداری و نصب یک دستگاه تانک اکسیژن جدید در کنار دستگاه اکسیژن ساز قدیمی بود. تصور می کنم برگزاری کلاس های آموزشی برای تقویت روحیه و تاب آوری کارکنان از ضروریات این دوران است. یکی از دغدغه های واحد فنی ماندگاری ویروس بر روی سطوح و دستگاهها و سیستم فاضلاب بیمارستان بود. واحد تاسیسات و پشتیبانی پاسخگوی مشکلات احتمالی به وجودآمده در امورفنی بود و برای جلوگیری از ابتلا و گسترش ویروس کرونا شیفت کاری برای کارکنان واحد فنی تعریف شده بود.

جمشید عبداللهی: با وجود کمبود امکانات، شیلد و ماسک را در مرکز قلب تهران تولید کردیم

جمشید عبداللهی: با وجود کمبود امکانات، شیلد و ماسک را در مرکز قلب تهران تولید کردیم

مسئول واحد فنی مهندسی مرکز قلب تهران در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت: ما آماده مبارزه با ویروس کرونا هستیم و ترسی از کووید 19 نداریم. ایجاد همدلی بین مردم در زمان بروز بحران بسیار زیباست. درس بزرگ کووید 19 این است که رعایت نکات بهداشتی بسیار مفید است و رعایت نکردن نکات بهداشتی می تواند برای ما مخرب باشد.

دکتر حسین رضایی زاده: کرونا یک آزمون اجتماعی بزرگ است

دکتر حسین رضایی زاده: کرونا یک آزمون اجتماعی بزرگ است

رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت: در عرصه بین المللی فعالیت های خوب و جدی را شروع کردیم. راهنمای بهبود تاب آوری زیستی یا تاب آوری جسمی و روانی را تدوین کردیم که مخاطبان اصلی آن کادر درمان بود. یک برنامه برخورد با کووید 19 بر اساس طب ایرانی و مکمل هم تدوین و منتشر شد. 41 نفر از همکاران ما در قالب 3 سامانه به شکل مشاور تلفنی و راهنمای غیرحضوری در خدمت بیماران بودند. مهم ترین دستاورد طب های سنتی و مکمل، بهبود کیفیت زندگی، کاهش دوره نقاهت و احتمالا کاهش میزان مرگ و میر بیماران خواهد بود. شرایط بحران را مدیریت کردیم ولی هنوز بیماری کرونا را مهار نکردیم، بحران بیماری کرونا یک آزمون اجتماعی بزرگ بود. طب ایرانی مبتنی برحکمت و اخلاق است و بخش منفی فضای مجازی به اعتبار طب ایرانی آسیب زد.

دکتر حسین قناعتی: به حضور مردم در بحران کرونا نمره بالا می دهم؛ این یک دستاورد ملی است که باید قدر آن را دانست

دکتر حسین قناعتی: به حضور مردم در بحران کرونا نمره بالا می دهم؛ این یک دستاورد ملی است که باید قدر آن را دانست

رئیس بخش رادیولوژی بیمارستان امام خمینی در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت: سی تی اسکن حدود 95 درصد برای تشخیص بیماری کرونا دقت دارد. نکته ای که در این بحران متوجه شدم تاب آوری اجتماعی بود. همه همکاران در زمان بحران تلاش کردند. حوزه پژوهش در کرونا بسیار فعال بود. نگاه معنوی در بیماران مبتلا در بهبود آنها تاثیر خوبی داشت. به جای اینکه از قرنطینه استفاده کنیم باید مردم را با حفاظت فردی آشنا کنیم. بیماری کرونا سرعت سیستم را بالا برد و تجربیات خوبی را به ما داد.

دکتر محمد طالب پور: مردم در بحران ها از بیمارستان سینا انتظار یاری دارند

دکتر محمد طالب پور: مردم در بحران ها از بیمارستان سینا انتظار یاری دارند

رئیس بیمارستان سینا، در گفت وگو با مستندسازان مسيرنماي پيشرفت مديريت کوويد 19در دانشگاه گفت: مردم، بیمارستان سینا را همراه با بحران ها می شناسند و وقتی در فضای بحران قرار می گیرند دوست دارند این مرکز آنها را یاری کند. در روز اول شیوع کرونا، کمیته بحران در بیمارستان تشکیل شد. یکی از دلایل موفقیت ما، مدیریت گروهی بود. ایجاد فضای امن و آرامش ذهنی به لحاظ وجود وسایل حفاظتی یکی از شروط مهم برای ایجاد انگیزه در کارکنان و پزشکان بود. بزرگترین نگرانی ما در این بحران، نیاز به تخت های ای سی یو بود. در روزهای اول ما طرح مگا ای سی یو 150 تخته را به دکتر کریمی، رئیس دانشگاه ارائه دادیم. در بیمارستان کمیته پژوهشی کووید تشکیل و نزدیک به 60 پروپزال ثبت شد و طرح رجیستری کووید به نام کمیته پژوهشی این مرکز در وزارتخانه به ثبت رسید. از لحاظ مدیریتی در بیمارستان سینا یک خطا هم رخ نداد زیرا مسئول این کار من نوعی نبودم بلکه مسئول این کار 30 نفر بودند که هر کس در حیطه خود در زمینه مهار این ویروس فکر می کردند. 2 نیاز مهم بیمارستان سینا برای پوشش بحران ها، یکی بخش اورژانس و دیگری مگا ای سی یو است.

تنظیمات قالب