یک روز کاری در کنار همکاران CSSD بیمارستان سینا
یک روز کاری در کنار کادر درمانی که در نهایت سکوت و ناشناخته در بیمارستان ها در مسیر درمان بیماران در تلاش هستند.
مستند شایستگی در خدمت(بخش پنجم و پایانی)
میز خدمت الکترونیک منجر به بهبود روابط بین مراجعه کنندگان با سازمانها شده است
دکتر شهرزاد غیاثوندیان مدیر گروه آموزشی دانشگاه گفت: ما در میز خدمت الکترونیک کار اربابرجوع را حتی در غیاب خودش به سرانجام می رسانیم. پروانه موسوی کارشناس مسئول اداره آموزش دانشکده پزشکی گفت: در میز خدمت الکترونیک وقتی درخواست های ارباب رجوع می آید، خیلی سریع کارهایشان انجام میشود. دکتر افضل شمسی معاون اداری و مالی دانشکده پیراپزشکی گفت: اکثر افرادی که از این فرایند استفاده کردهاند راضی هستند. ریحانه سادات کریمی مسئول میز خدمت معاونت آموزشی گفت: خیلی از فرایندهای سامانه میز خدمت الکترونیک عالی و در انجام کار اربابرجوع تسریع ایجاد می کند.
مستند شایستگی در خدمت(بخش چهارم)
حذف کاغذ در میز خدمت الکترونیک، به عنوان ارزش افزوده برای سازمان ها محسوب می شود
سحر درواخ مسئول میز خدمت بیمارستان سینا گفت: در میز خدمت الکترونیک، حذف کاغذ می تواند خیلی ارزش افزوده ای برای سازمان داشته باشد. ایمان سمیع پور مسئول میز خدمت معاونت غذا و دارو گفت: میز خدمت الکترونیک باعث شد تا رفت و آمد ارباب رجوع به معاونت غذا و دارو بسیار کم شود. هاشم اسماعیل بیگی مسئول آی تی و امور عمومی معاونت درمان گفت: میز خدمت الکترونیک باعث شد که ارباب رجوعان خیلی راحت تر با ما ارتباط داشته باشند و پاسخ درخواست هایشان را پیگیری کنند.
گفت وگو با مهدی مسکنی
مردمی سازی و مردمی سپاری فعالیت های خیرخواهانه الگوی حرکت های جهادی و محرومیت زدایی است
مهدی مسکنی دبیر قرارگاه جهادی امام رضا(ع) در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: قرارگاه جهادی امام رضا(ع) با مأموریت فعالیتهای مردمی و ارتقای مشارکتهای جهادی در سال 1392 توسط پیشکسوتان حوزه نیروهای جهادی بهمنظور محرومیتزدایی از مناطق مختلف کشور تشکیل شد. این قرارگاه در ابتدا با محوریت دندانپزشکی و سپس فعالیت در حوزه بهداشت عمومی و حوزه درمان تشکیل و هماکنون به توانمندیهای خوبی رسیده است. همزمان با شیوع بیماری کرونا فعالیتهای جهادی در حوزه درمان گسترش پیدا کرد. برای ارتقای فرهنگ مشارکت مردمی نیاز به شفافسازی است. فناوری اطلاعات و رسانه دو ابزار قدرتمند در راستای شفافسازی در این حوزه هستند که دانشگاه میتواند در این امر از طریق رسانه یک جریان اجتماعی را ایجاد کند و ما توانمندی این راداریم که در ساخت و تجهیز امکانات موردنیاز دانشگاه کمکهای مردمی را جذب کنیم. خلوص بسیجیان در نشریه یونسکو به چاپ رسیده است و پرچم فرهنگ ایران در خودیاری و مشارکت و همدلی و نوعدوستی همچنان بالاست و بار دیگر نشان داد که شعر بنیآدم اعضای یکدیگرند در بالای سر در سازمان ملل شایسته ایرانیان است.
مستند درمانی آموزشی موکورمایکوزیس – قسمت چهارم
گفتوگوی دکتر محمدرضا صالحی و دکتر آرزو سلامی دو عضو هیئتعلمی گروه بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران در خصوص عفونت قارچی موکور مایکوزیس
دکتر محمدرضا صالحی عضو هیئتعلمی گروه بیماریهای عفونی دانشگاه و معاون آموزشی مجتمع در گفتوگو با مستندسازان این مرکز کنترل قند خون را عامل اساسی در پیشگیری از بیماری موکورمایکوزیس خواند و افزود: مهمترین نکته در بحث موکورمایکوزیس، کنترل دیابت حین و بعد از ابتلا به کووید 19 در بیماران است. دکتر آرزو سلامی عضو دیگر هیئتعلمی گروه بیماریهای عفونی دانشگاه در ادامه گفت: دیابت کنترل نشده و درمان با کورتیکو استروئیدها از مهمترین فاکتورهای خطر بیماری موکورمایکوزیس هستند. باید بدانیم این قارچ سریع پیشرفت میکند و هرچه اقدامات تشخیصی درمانی ما سریعتر باشد میتوانیم بهتر از تهاجم این قارچ جلوگیری کنیم.
مستند درمانی آموزشی موکورمایکوزیس – قسمت سوم
گفتوگوی دکتر فرزاد پاکدل جراح پلاستیک و ترمیمی چشم، پلک و صورت و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص عفونت قارچی موکور مایکوزیس
دکتر فرزاد پاکدل عضو هیئتعلمی گروه چشمپزشکی دانشگاه در گفت و گو با مستندسازان این مرکز در خصوص علائم، راههای پیشگیری، درمان و نحوه کنترل بیماری موکورمایکوزیس گفت: اگرچه اخیراً این بیماری سر زبانها افتاده ولی بیماری جدیدی نیست و سالهاست که ما با بیماران مبتلا به قارچ موکورمایکوزیس سروکار داریم. یک بیماری التهابی ناحیه سینوس و حدقه چشم است که گاهی ممکن است به مغز، ریه یا پوست و ... گسترش یابد. بعضیها از آن بهعنوان قارچ سیاه یاد میکنند که اصلاً اصطلاح درست و علمی نیست. در مطالعاتی که طی یک سال اخیر انجام دادیم متوجه شدیم بین افزایش بیماری کووید 19 و شیوع بیماری موکورمایکوزیس رابطه معناداری وجود دارد. حقیقت این است که این بیماری هرچه زودتر کشف و درمان مؤثرش آغاز شود نتیجه بسیار خوب خواهد بود. اساس درمان آن داروی ضد قارچ و برداشتن قسمتهایی است که قارچ آنها را از بین برده است. دکتر پاکدل در ادامه گفت: ما و همکارانمان در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) توانستیم اقدامات بسیار خوبی برای نجات جانها و حفظ سلامت چشم بیماران موکورمایکوزیس انجام دهیم که باعث سربلندی و افتخار مجموعه دانشگاه است.
مستند درمانی آموزشی موکورمایکوزیس
گفتوگوی دکتر آذین طبری عضو هیئت علمی گروه بیماریهای گوش و حلق و بینی دانشگاه و فلوشیپ جراحی بینی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در خصوص عفونت قارچی موکور مایکوزیس
دکتر آذین طبری عضو هیئت علمی گروه بیماریهای گوش و حلق و بینی دانشگاه در خصوص ماهیت، زمینهها و نحوه درمان بیماری موکور مایکوزیس گفت: عفونت موکورمایکوزیس ناشی از عوارض واریانت جدید کووید، درمان نابه جای این بیماری و مصرف بیش از اندازه کورتون است علاوه بر عوارضی که ویژگی های خود بیماری بر پانکراس و بدن بیمار می تواند داشته باشد و فرد را مستعد افزایش قند و ابتلا به موکور مایکوزیس کند. بسیاری از بیماران خوشبختانه با حال عمومی خوبی مرخص می شوند. اما تشخیص زودهنگام، جراحی و درمان دارویی از اصول اساسی درمان این بیماری است. متخصصان گوش و حلق و بینی در خط اول درمان این بیماری هستند. این بیماران ممکن است به دفعات نیاز به جراحی پیدا کنند و طول دوره درمانشان حداقل یک ماه است. داروی مناسب این بیماری آمفوتریسین B هست. همکاران دندانپزشک به موضوع لق شدن دندان و درد طولانی مدت دندان ها در بیمارانی که سابقه کرونا دارند باوجود واکسیناسیون باید خیلی دقت و این بیماران را برای تشخیص قطعی به متخصصان گوش و حلق و بینی ارجاع دهند.
مستند درمانی آموزشی موکورمایکوزیس
گفتوگوی دکتر سید علی دهقان منشادی عضو هیئتعلمی گروه بیماریهای عفونی دانشگاه و سرپرست مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در خصوص عفونت قارچی موکور مایکوزیس
دکتر سید علی دهقان منشادی سرپرست مجتمع و عضو هیئتعلمی بیماریهای عفونی دانشگاه در خصوص ماهیت، زمینهها و نحوه درمان بیماری موکور مایکوزیس گفت: چند نکته مهم که در مورد این بیماری باید به آن اشارهکنم اول اینکه این بیماری از فردی به فرد دیگر قابلانتقال نیست. دوم تشخیص فوری بیماری است، سوم اطلاعرسانی مناسب به پزشکان معالج و بیمارانی است که مستعد این بیماری هستند تا به علائم و نشانههای بیماری حساس باشند. سوم اینکه همکاران پزشک زمانی از وقت ویزیت را به آموزش این بیماران اختصاص دهند. نکته بسیار مهم دیگر پایبندی به درمانهای استاندارد و رعایت راهنماهاست که ما پزشکان باید به آن دقت کنیم. نکته آخر اینکه بر اساس مطالعات جهانی خود سویه دلتا با شیوع بیماری موکور در ارتباط است. همچنین همکاری تیمی گروههای تخصصی مرتبط اعم از متخصصان بیماریهای عفونی، چشمپزشکی، جراحی اعصاب، گوش و حلق و بینی و ... در مدیریت این بیماری بسیار کمککننده است.
با حضور دکتر حسین قناعتی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران
مراسم تشییع پیکر مدافع سلامت دکتر زهرا خدابنده لو داروساز داروخانه ۱۳ آبان درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد
مراسم تشییع پیکر مدافع سلامت دکتر زهرا خدابنده لو داروساز داروخانه ۱۳ آبان مجتمع با حضور دکتر حسین قناعتی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سید علی دهقان منشادی سرپرست مجتمع، جمعی از مسئولان و کارکنان این مرکز و خانواده آن مرحوم روز یکشنبه 18 مهر 1400در محوطه باز مجتمع با رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار شد.
گفت و گو با دکتر علیرضا اولیایی منش و دکتر امیرحسین تکیان
کارگاه بینالمللی کاربرد تفکر سیستمی در نظامهای سلامت با مشارکت مرکز تحقیقات عدالت در سلامت دانشگاه برگزار میشود
دکتر علیرضا اولیایی منش رئیس مرکز تحقیقات عدالت در سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: مرکز تحقیقات سلامت با رسالت دانشگاهی و ملی بهمنظور انجام پژوهشهای موردنیاز نظام سلامت در ارتقا عدالت و بهبود کارایی نظام سلامت با همکاریهای بین بخشی و مراکز بهداشت دانشگاه شکل گرفت. در این راستا کارگاه بینالمللی کاربرد تفکر سیستمی در نظامهای سلامت برگزار میشود. دکتر امیرحسین تکیان معاون پژوهشی مرکز تحقیقات عدالت در سلامت دانشگاه گفت: در این کارگاه بینالمللی که 25 تا 29 مهرماه 1400 در بستر مجازی و با همکاری دانشگاه سوئیس برگزار میشود؛ 30 فارغالتحصیل جوان ایرانی که صاحب سبک شناختهشدهاند در قالب شش گروه از سراسر کشور در مدت چهار روز پیرامون موضوعاتی ازجمله؛ حفاظت مالی، پیشگیری مبارزه با بیماریهای غیر واگیر، پوشش همگانی سلامت در جهان پس از کرونا و مؤلفههای اجتماعی مؤثر بر سلامت بحث و بررسی خواهند کرد. دانستههای شرکتکنندگان در کارگاه بهصورت آبشاری در سراسر کشور انتقال داده خواهد شد و هدف نهایی رسیدن به عدالت و توانمندسازی هموطنان است.