میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران از هنرمندان حامی سلامت
شمسی فضل اللهی: برای حمایت از کادر درمان واکسن بزنید
هنرمند حامی سلامت دانشگاه گفت: ما هنرمندان مدیون مردم هستیم توصیه میکنم برای سلامتی خود و دیگران خود را واکسینه کنید.
بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران از غرفه دانشگاه در پنجمین کنگره بینالمللی سلامت کشورهای اسلامی
دکتر قناعتی: گردشگری سلامت میتواند منبع درآمد بالایی برای توسعه خدمات دانشگاه باشد
دکتر حسین قناعتی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در بازدید از غرفه معاونت درمان دانشگاه در پنجمین کنگره بینالمللی سلامت کشورهای اسلامی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: بروشورهای خیلی خوبی تهیه شد و اطلاعات خوبی در آن گنجانده شده بود. لازم است اطلاعات مربوط به عملهای پیوند، جراحیهای اینترونشن و سایر توانمندیهای ویژه دانشگاه هم اطلاعرسانی شود. بهتر است قیمتهای ارائهشده برای خدمات با سایر مراکز مقایسه شود و قیمتها رقابتی باشد. گردشگری سلامت میتواند منبع درآمد بالایی برای دانشگاه برای توسعه خدمات آن باشد. درزمینهٔ پوست، درزمینهٔ عملهای پیوند اعضا با رفع مشکلات قانونی، خدمات قلب و عروق، خدمات مربوط به بیماری سرطان، ارتوپدی، درزمینهٔ بیماریهای زنان و جراحیهای زیبایی دانشگاه علوم پزشکی تهران توانمندیهای منحصربهفردی دارد که میتوانیم از این ظرفیتها برای جذب توریست استفاده کنیم.
دکتر رضا مسائلی: مراکز رشد فناوری در دانشگاه توانمندی های زیادی برای ارائه در مجامع بینالمللی دارند
رئیس مرکز رشد فناوری مواد و تجهیزات دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اینکه سهم قابل توجهی از محصولات زیست مواد دندانی در سطح ملی در این مرکز رشد تامین می شود؛ گفت: دانش محور بودن محصولات مرکز رشد، تجاریسازی و خلق ثروت را رقمزده است.
دکتر حسین رضایی زاده: «جذب و تقویت هستههای فناوری» در مرکز رشد فناوری طب و داروسازی سنتی از اهمیت بسزایی برخوردار است
رئیس مرکز رشد فناوری طب و داروسازی سنتی و فرآوردههای طبیعی دانشگاه با اشاره به اینکه باید بتوانیم بخشی از نیاز جامعه را پاسخ دهیم، گفت؛ در این مرکز رشد برخی از داروها به شکل «استاندارد بر اساس مجوزهای سازمان غذا و دارو به سبد دارویی کشور و به فارماکوپه» اضافه شده است.
برندآفرینی مشارکتی در حوزه آموزش
دکتر محمدرضا پورمند: آموزش عوامل میکروبی باید از مدارس شروع شود
مدیر گروه پاتوبیولوژی در گفتوگو با مستندسازان «فرصتهای سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: گروه پاتوبیولوژی فعالیتهای علمی و پژوهشی خود را در زمینههای ایمونولوژی، میکروبشناسی و ویروسشناسی آغاز کرد. طرحهای آموزشی و پژوهشی دانشکده بهداشت، در حیطه بهداشت و سلامت، با همکاری رشتههای بینبخشی، شناسایی مشکلات جامعه بهویژه قشر محروم و نیازمند جامعه است. وزارت بهداشت و دانشکده فناوریهای نوین پزشکی فرصتهای خوبی را در اختیارمان قرار دادهاند تا خود را ارتقا دهیم. دانشگاه را باید در سطح مدرسه ببریم تا دانش آموزان عوامل میکروبی در اطرافشان را ببینند و این کمک به ارتقا سطح سلامت جامعه خواهد داشت. بحث کرونانشان داد که ما باید به سمت شناسایی آنتیژنها و تولید واکسن برویم و واکسنهایی طراحی کنیم که در پیشگیری از بیماریهای عفونی مؤثر باشد. هدف از آموزش و پژوهش ارتقا سطح سلامت و ارتقا کیفیت زندگی مردم است. باید سطح ایمنی جامعه در ارتباط با بیماریهای رایج اندازهگیری و از این یافتهها در پژوهشهای جدید استفاده کنیم.
یک روز کاری در کنار همکاران CSSD بیمارستان سینا
یک روز کاری در کنار کادر درمانی که در نهایت سکوت و ناشناخته در بیمارستان ها در مسیر درمان بیماران در تلاش هستند.
مستند شایستگی در خدمت(بخش پنجم و پایانی)
میز خدمت الکترونیک منجر به بهبود روابط بین مراجعه کنندگان با سازمانها شده است
دکتر شهرزاد غیاثوندیان مدیر گروه آموزشی دانشگاه گفت: ما در میز خدمت الکترونیک کار اربابرجوع را حتی در غیاب خودش به سرانجام می رسانیم. پروانه موسوی کارشناس مسئول اداره آموزش دانشکده پزشکی گفت: در میز خدمت الکترونیک وقتی درخواست های ارباب رجوع می آید، خیلی سریع کارهایشان انجام میشود. دکتر افضل شمسی معاون اداری و مالی دانشکده پیراپزشکی گفت: اکثر افرادی که از این فرایند استفاده کردهاند راضی هستند. ریحانه سادات کریمی مسئول میز خدمت معاونت آموزشی گفت: خیلی از فرایندهای سامانه میز خدمت الکترونیک عالی و در انجام کار اربابرجوع تسریع ایجاد می کند.
مستند شایستگی در خدمت(بخش چهارم)
حذف کاغذ در میز خدمت الکترونیک، به عنوان ارزش افزوده برای سازمان ها محسوب می شود
سحر درواخ مسئول میز خدمت بیمارستان سینا گفت: در میز خدمت الکترونیک، حذف کاغذ می تواند خیلی ارزش افزوده ای برای سازمان داشته باشد. ایمان سمیع پور مسئول میز خدمت معاونت غذا و دارو گفت: میز خدمت الکترونیک باعث شد تا رفت و آمد ارباب رجوع به معاونت غذا و دارو بسیار کم شود. هاشم اسماعیل بیگی مسئول آی تی و امور عمومی معاونت درمان گفت: میز خدمت الکترونیک باعث شد که ارباب رجوعان خیلی راحت تر با ما ارتباط داشته باشند و پاسخ درخواست هایشان را پیگیری کنند.
گفت وگو با مهدی مسکنی
مردمی سازی و مردمی سپاری فعالیت های خیرخواهانه الگوی حرکت های جهادی و محرومیت زدایی است
مهدی مسکنی دبیر قرارگاه جهادی امام رضا(ع) در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: قرارگاه جهادی امام رضا(ع) با مأموریت فعالیتهای مردمی و ارتقای مشارکتهای جهادی در سال 1392 توسط پیشکسوتان حوزه نیروهای جهادی بهمنظور محرومیتزدایی از مناطق مختلف کشور تشکیل شد. این قرارگاه در ابتدا با محوریت دندانپزشکی و سپس فعالیت در حوزه بهداشت عمومی و حوزه درمان تشکیل و هماکنون به توانمندیهای خوبی رسیده است. همزمان با شیوع بیماری کرونا فعالیتهای جهادی در حوزه درمان گسترش پیدا کرد. برای ارتقای فرهنگ مشارکت مردمی نیاز به شفافسازی است. فناوری اطلاعات و رسانه دو ابزار قدرتمند در راستای شفافسازی در این حوزه هستند که دانشگاه میتواند در این امر از طریق رسانه یک جریان اجتماعی را ایجاد کند و ما توانمندی این راداریم که در ساخت و تجهیز امکانات موردنیاز دانشگاه کمکهای مردمی را جذب کنیم. خلوص بسیجیان در نشریه یونسکو به چاپ رسیده است و پرچم فرهنگ ایران در خودیاری و مشارکت و همدلی و نوعدوستی همچنان بالاست و بار دیگر نشان داد که شعر بنیآدم اعضای یکدیگرند در بالای سر در سازمان ملل شایسته ایرانیان است.
مستند درمانی آموزشی موکورمایکوزیس – قسمت چهارم
گفتوگوی دکتر محمدرضا صالحی و دکتر آرزو سلامی دو عضو هیئتعلمی گروه بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران در خصوص عفونت قارچی موکور مایکوزیس
دکتر محمدرضا صالحی عضو هیئتعلمی گروه بیماریهای عفونی دانشگاه و معاون آموزشی مجتمع در گفتوگو با مستندسازان این مرکز کنترل قند خون را عامل اساسی در پیشگیری از بیماری موکورمایکوزیس خواند و افزود: مهمترین نکته در بحث موکورمایکوزیس، کنترل دیابت حین و بعد از ابتلا به کووید 19 در بیماران است. دکتر آرزو سلامی عضو دیگر هیئتعلمی گروه بیماریهای عفونی دانشگاه در ادامه گفت: دیابت کنترل نشده و درمان با کورتیکو استروئیدها از مهمترین فاکتورهای خطر بیماری موکورمایکوزیس هستند. باید بدانیم این قارچ سریع پیشرفت میکند و هرچه اقدامات تشخیصی درمانی ما سریعتر باشد میتوانیم بهتر از تهاجم این قارچ جلوگیری کنیم.