برندآفرینی مشارکتی در حوزه پژوهش
دکتر نفیسه اسماعیلی: بهرهوری بهینه از پژوهشهای مرکز از مهمترین ارزشهایی است که روی آن متمرکز هستیم
رئیس مرکز تحقیقات اتوایمیون تاولی گفت: این مرکز باهدف ایجاد جایگاه مناسب برای جهتدار شدن پژوهشها و تسهیل بر کارهای پژوهشی راهاندازی شده است. با استفاده از استادان باتجربه در سطح ملی و بینالمللی درزمینه بیماریهای پوستی بهخصوص بیماریهای اتوایمیون تاولی به آموزش و تربیت نیروی انسانی در جهت تشخیص، پیشگیری و فهم انواع پاتوژنز این بیماری و درمانهای مختلفی که به بیماران کمک کند پرداختهایم. مهمترین ویژگی مرکز ما وجود محققان علاقهمند علمی و پژوهشی است که در سطح ملی و بینالمللی شناختهشدهاند. علاوه بر پروژههای تحقیقاتی یک سری فعالیتها بهصورت بنیادی انجام میدهیم که در جهت پژوهشها کمککننده است ازجمله راهاندازی سیستم ثبت در سامانه که حدود ده بیماری اختصاصی پوست را علاوه بر بیماری اتوایمیون با کمک وزارت بهداشت و معاونت پژوهشی دانشگاه توانستیم ثبت کنیم. با مراکز تحقیقاتی بیماری پوست و جذام و پوست و سلولهای بنیادی و گروههای علمی و بالینی دانشگاه در سطح ملی و بینالمللی پروژههای مشترک و همکاری داریم.
برند آفرینی مشارکتی در حوزه آموزش
دکتر علی کاظمیان: گروه آنکولوژی سرآمد پژوهش و آموزش در بخش رادیوتراپی است
مدیر گروه آنکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با مستندسازان «برند آفرینی در حوزه آموزش» دانشگاه گفت: تحقیقات گروه آنکولوژی در بهبود روشهای درمانی بسیار کاربردی است. افق پیش روی این گروه حرکت به سمت تکنولوژیهای پیچیده در جهت کاهش عوارض بیماری است . مهمترین اولویت این رشته ایجاد تکنیکهای کارآمد و بهروز در رادیوتراپی است، زیرا این رشته بهشدت وابسته به تجهیزات مدرن است. بخش قابلتوجهی از پژوهشهای این گروه مربوط به چگونگی ارائه خدمات درمانی به بیماران سرطانی است. با گشودن افقهای جدید در بخش پژوهشهای آنکولوژی میتوان به محققین انگیزه مضاعف بخشید. گروه آنکولوژی سرآمد پژوهش و آموزش در بخش رادیوتراپی است. امروزه با پیشرفت سیستمهای درمانی و بهکارگیری روشهای جدید در این رشته بسیاری از عوارض بیماری کاهش یافته است. گروههای رادیوتراپی و فیزیک پزشکی ازنظر ارتباطات مکمل همدیگرند. با ایجاد و توسعه فناوری در رشته رادیوتراپی میتوان به ثروت رسید.
برندآفرینی مشارکتی در حوزه پژوهش
دکتر نعمت الله عطایی: برای نخستین بار نوموگرام های استاندارد فشارخون ویژه کودکان ایرانی در طیف سنی یک ماه تا هجده سال تدوین شد
رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای مزمن کلیه در کودکان و مدیر اجرایی فاز دوم رجیستری CKD در کودکان ایرانی به روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: این مرکز با هدف انجام پژوهشهای بنیادی، کاربردی و بالینی در جهت شناخت فاکتورهای خطر برای مقابله با ابتلای کودکان به بیماریهای مزمن کلیه، شناسائی عوامل زمینه ساز در بروز بیماری، ارائه راه حل ها و راهکارهای مناسب در جهت پیشگیری و یا کاهش موارد ابتلا به CKD در کودکان، غربالگری CKD در جمعیت خام کودکان و ارائه مناسبترین رژیم در زمانی که نیاز به درمان جایگزین است و ... باهدف توسعه و به کارگیری دانش بشری در زمینه CKD در کودکان در سال ۱۳۹۲ تاسیس شد. در این مرکز از بدو تاسیس تاکنون از مجموع 51 طرح تحقیقاتی مصوب، اجرای 29 طرح و نیز یک طرح HSR به اتمام رسیده است.
بازدید سرزده رئیس جمهور از مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی: مراتب تقدیر من را به همه کادر درمانی و حوزه بهداشت ابلاغ کنید
دکتر رئیسی روز سه شنبه 19 مرداد 1400 به صورت سرزده از مجتمع بیمارستانی امام خمینی دیدن کرد. رئیس جمهور در گفت و گوی اختصاصی با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گفت: من از کادر بیمارستان تشکر می کنم. مراتب تقدیر من را به همه کادر درمانی و عزیزان مان در حوزه بهداشت ودرمان ابلاغ کنید. کارشان کار بزرگی است خدا به ما توفیق دهد که هم قدردان آنها باشیم و هم بتوانیم مشکلات را رفع کنیم تا مشکلات عزیزانمان کاهش پیدا کند. دکتر خسرو صادق نیت، رئیس مجتمع به دلیل حضور در جلسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در این بازدید حضور نداشت.
برندآفرینی مشارکتی در حوزه پژوهش
دکتر رامین مهرداد: توجه به حفظ و ارتقای سلامت شاغلین از لحاظ روحی و روانی در اولویت است
رئیس مرکز تحقیقات طب کار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: رشته طبکار رشته جدیدی در ایران و جهان است و ما در مقایسه با کشورهای خاورمیانه پیشرو هستیم. در ارائه خدمات سلامت شغلی و طبکار پیشرفت خوبی داشتیم. پژوهشهایی که در مرکز تحقیقات طبکار انجام میشود ارتباط تنگاتنگی با گروه آموزشی طبکار دارد که بخشی از آن در قالب پایاننامههای دستیاران و اعضای هیئتعلمی است و بخشی از تحقیقات در قالب ارتباط با صنعت و نیازهای کارفرمایان است. وجه تمایز مرکز تحقیقات طبکار با بقیه مراکز تحقیقاتی در بحث ارتباط با صنعت است که ارتباط با صنایع منجر به این شده که نیازمندیهای آنها تبدیل به طرح تحقیقاتی شود. طبکار همه مشاغل را تحت پوشش قرار میدهد. غربالگری شاغلین و رانندگان حرفهای و اجرای برنامههای پیشگیری که با معاینات ادواری صورت میگیرد باعث کنترل بیماریهای جسمی و روحی و روانی شاغلین میشود. رسالت ما این است که همکاران پزشک را در رابطه با مسایل آموزشی طبکار آشنا کنیم. توجه بیشتر به مسائل روحی روانی و اجتماعی در محیط کار اهمیت دارد.
برندآفرینی مشارکتی در حوزه بهداشت و درمان
دکتر سیدمجید موسوی موحد: از ویژگیهای گروه درمان بیان صداقت با رعایت صراحت بهمنظور پیشگیری از آسیبهای روحی بیماران است
رئیس بخشهای داخلی و همودیالیز بیمارستان بهارلو در گفتوگو با مستندسازان «برند آفرینی در حوزه بهداشت و درمان» دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: اولویت حوزه درمان آگاهسازی بیماران و جلب همکاری آنان با پزشک معالج است. ایجاد کلینیک مجازی در بیمارستان بهارلو یکی از مواردی بود که در همهگیری کووید بار مراجعات حضوری بیماران را کاهش داد و در وقت آنها صرفهجویی به عمل آمد. وجود واحد آموزشی در بیمارستانها نقطه مشترک گروههای درمانی است. اولویت گروه درمان بهبود سلامت جسمی و روحی و درعینحال سلامت آینده بیماران است. یکی از اهداف واحد درمان، آگاهسازی بیماران با مسائل درمانی خود فرد بهمنظور ارتباط بهتر با پزشک معالج است. کادر پرستاری با تلاش و همدلی خدمات بسیار خوبی را ارائه میدهند و این خدمات بهنوعی است که رضایت نسبی همگان را جلب می کند.
برند آفرینی مشارکتی در حوزه بهداشت و درمان
دکتر صدیقه حنطوش زاده: گروه زنان آموزش محور است و به دانشجویان میآموزد که بیماران باید بهخوبی درمان شوند
رئیس بخش زنان مجتمع بیمارستانی امام خمینی در گفتوگو با مستندسازان «برندآفرینی مشارکتی در حوزه بهداشت و درمان» دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با تهیه و تنظیم برنامههای درمانی و تشخیصی و با ایجاد کارگاههای آموزشی برای رزیدنتها، دستورالعملهای تنظیمی، قابلاجرا درکل کشور است. با مدیریت و تربیت صحیح نیروها از ظرفیتهای درمانی، در زمینه های کاری مشخص بهخوبی استفاده میشود. مجهز بودن به دانش و علم روز و همچنین آموزش بهموقع منتهی به درمان درست میشود. حفظ حرمت و جلب اعتماد بیماران از وظایف اصلی گروه زنان است. تلاش گروه زنان در کاهش استرس و نگرانی بیماران و همراهان آنها از وظایف این گروه محسوب میشود. از سیاستهای بخش زنان بیمارستان امام، ویزیت مجدد بیماران توسط استادان درمانگاه است. احترام به نظرات شاگردان و اجرای نظرات برتر برای بهتر شدن وضعیت از اولویت های کاری بنده به شمار میرود.
برندآفرینی مشارکتی در حوزه پژوهش
دکتر محمدصادق احمد آخوندی: ویژگی آزمایشگاه جامع دندانپزشکی کنترل تولیدات داخلی و وارداتی و تلاش برای ارتقای سلامت جامعه است
رئیس مرکز تحقیقات دانشکده دندانپزشکی در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه گفت: یکی از ویژگیهای مرکز تحقیقات دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران راهاندازی آزمایشگاه مرجع بوده که با همکاری تنگاتنگ وزارت بهداشت و اداره کل تجهیزات پزشکی تلاش شده که سطح سلامت جامعه را از طریق کنترل کیفی محصولات تولید داخلی و محصولات وارداتی ارتقا دهیم. همچنین راهاندازی آزمایشگاههای سلولی- مولکولی میکروبیولوژی دهان، پاتولوژی دهان و مطالعات حیوانی مرکز تحقیقات دندانپزشکی دانشگاه برای پیشرفت کشور در حوزه علوم دندانپزشکی، فک و صورت، بستری مناسب برای انجام پژوهشهای دندانپزشکی در حوزههای مختلف و در ارتباط با علوم پایه را فراهم کرده است. بهمنظور ارتقای سلامت با همکاری وزارت بهداشت تدوین استانداردهای مواد دندانی را به عهده گرفتیم. از ایدههای پژوهشگران در حوزه دهان و دندان استقبال میکنیم و از هیچ حمایتی فروگذار نیستیم. امکان هود بیهوازی را در دانشگاه علوم پزشکی تهران فراهم کردیم تا پژوهشگرانی که در حوزهی مطالعات میکروبی در کشور میخواهند فعالیت کنند از این امکان استفاده کنند.
برندآفرینی مشارکتی در حوزه پژوهش
دکتر سید اسدالله موسوی: بهترین خدمات، خدماتی هستند که با حفظ حرمت و کرامت به افراد ارائه میشود
دکتر سید اسدالله موسوی رئیس پژوهشکده آنکولوژی، هماتولوژی و سلول تراپی دانشگاه در گفتوگو با مستندسازان «فرصتهای سرآمدی در حوزه پژوهش» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: این مرکز به علت نیاز فراوان بیماران به درمانهای جدید سرطان و همچنین نیاز به پیوند مغز استخوان راهاندازی شده است. دریچههای جدیدی در باب پژوهش به روی این مرکز بازشده است که میتواند کمک شایانی در امر درمان و آموزش به این مرکز کند. پیوند مغز استخوان، بانک اهدای سلولهای بنیادی و تبادل سلولهای بنیادی بین مرکز ما و مراکز معتبر بینالمللی ازجمله ویژگیهای بارز مرکز آنکولوژی دانشگاه است. از فضای آزاد و گفتوگوی رودررو و همچنین از گفتوگو همراه با صمیمیت و صداقت پشتیبانی میکنیم و سعی میکنیم که از این مسیر به اهداف خود برسیم. این مرکز بهتدریج گسترش پیداکرده و به فعالیتهای خود در جنبههای آموزشی، پژوهشی و درمانی ادامه داده و رشد فراگیر و روزمره داشته است. از مهمترین دستاوردهای این پژوهشکده انجام بیش از 7 هزار مورد پیوند مغز استخوان برای بیماران است.
برندسازی مشارکتی در حوزه آموزش
دکتر غلامرضا گرمارودی: تغییر رفتار عمدهترین هدف ارتقای سلامت است
دکتر غلامرضا گرما رودی، مدیر گروه آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه در گفت و گو با مستندسازان «فرصت های سرآمدی در حوزه آموزش» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در بخش ارتقای سلامت با توانمندسازی افراد تلاش میشود تا بتوانند بر سلامت خودکنترل داشته و به درجهای از خودکارآمدی برسند تا علاوه برداشتن دانش لازم برای حفظ تندرستی، مسئولیت آن را نیز بر عهده بگیرند. در اجتماعات امروز بشری مقولهای که با سلامت عمومی ارتباط نداشته باشد یافت نمیشود. برای ارتقای سلامت ما نیاز به تغییر نگرش داریم. ما در منطقهای قرار داریم که در حوزه سلامت روان و سلامت سالمندی میتوانیم بهعنوان پیشقراول ایفای نقش کنیم. در این مسیر باید نیروها را آموزش داده و مهارت لازم را برای ارائه محصولات مناسب و مبتنی بر نیاز جامعه کسب کنیم.