لیست اخبار صفحه :2407
دکتر حسن هاشمی: مرکز تصویربرداری بیمارستان امام خمینی سرآمد کل رادیولوژی کشور است
مستند «فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش دانشگاه»

دکتر حسن هاشمی: مرکز تصویربرداری بیمارستان امام خمینی سرآمد کل رادیولوژی کشور است

مدیرگروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با مستندسازان «فرصت‌های سرآمدی در آموزش و پژوهش دانشگاه» گفت: امروزه بیماری یافت نمی‌شود که سرنخی در بخش رادیولوژی نداشته باشد. گروه رادیولوژی با توجه به پیشرفت روزافزون تکنولوژی دارای پویایی خاص بوده و جایگاه این گروه ازنظر گرایش پزشکی دارای رتبه برتر و جزو اولین‌ها در حوزه دستیاری است. از خصایص مرکز تصویربرداری، بخش رادیولوژی بسیار فعال و پویا است که از سالیان قبل به‌صورت رادیولوژی تخصصی در بیمارستان راه‌اندازی شده است. زیرگروه رشته‌های بالینی نیازمند به تصویربرداری است. اولین تجربه موفق این گروه نصب دستگاه MRI و آموزش به اعضای هیئت‌علمی در سطح کشور بوده است. ارزش‌افزوده گروه رادیولوژی به دلیل اینکه یک‌رشته کلینیکی است توانایی درمان بسیاری از بیماری‌ها است. ازجمله رشته‌هایی که در ارتباطات خود از روش‌های مجازی برای تولید علم و ثروت بهره می‌برد رشته رادیولوژی است و با تکنولوژی رابطه تنگاتنگ دارد و پیش قراول شبکه های مجازی برای استفاده از سیستم های پردازش تصویری است.

مراسم یادبود  مرحوم دکتر نوید مسجدی در تالار اجتماعات ساختمان تصویربرداری مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

مراسم یادبود مرحوم دکتر نوید مسجدی در تالار اجتماعات ساختمان تصویربرداری مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

شنبه دوم بهمن 1399 مراسم یادبود دکتر نوید مسجدی دستیار فلوشیپ جراحی سرطان دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی و دیگر مسئولان مجتمع در تالار شهیده کاووسی ساختمان تصویربرداری برگزار شد.

دکتر نسیم خواجوی راد: دل به کار بدهیم، نترسیم و از هم حمایت کنیم
« گفت‌وگو با برگزیدگان بیست و یکمین جشنواره ابن‌سینا»

دکتر نسیم خواجوی راد: دل به کار بدهیم، نترسیم و از هم حمایت کنیم

برگزیده بیست و یکمین دوره جشنواره ابن‌سینا در بخش خدمات ویژه و تعهد حرفه‌ای گفت: حوزه سلامت کشور، قریب یک سال است که زیر بار سنگین و هجمه ناگهانی یک عامل ناشناخته با روحیه قوی همچنان در حال مبارزه هستند. مهم‌ترین دستاورد بحران کرونا شکل‌گیری روحیه کار تیمی در ارائه بهتر خدمت‌رسانی به بیماران بود و من به نمایندگی از همه‌کسانی که در این‌یک سال از جانشان برای کمک به حفظ جان مردم گذشتند، انتخاب شدم. وظیفه و تعهد حرفه‌ای ما ایجاب می‌کرد که بدون لحظه‌ای تأمل، دل به بحران بزنیم. تمامی افرادی که در بیمارستان خدمت می‌کنند در مدیریت این بحران نقش مهمی داشتند و به نظر من هرلحظه مصداقی از تعهد حرفه‌ای بود. ما این توانایی را داریم که خدمات باکیفیتی را حتی در مقایسه با کشورهای پیشرفته جهان به مردم ارائه کنیم. خوشحالم که خدمات کادر درمانی در کووید 19 از سوی مسئولان دانشگاه دیده شد. به‌عنوان یکی از اعضای کادر درمانی دانشگاه، توصیه می‌کنم دل به کار بدهیم، نترسیم و از هم حمایت کنیم تا بتوانیم این بحران را به‌خوبی پشت سر بگذاریم.

گفت‌وگو با مسئول گروه تغذیه بالینی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در آستانه روز رژیم درمانگر

گفت‌وگو با مسئول گروه تغذیه بالینی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در آستانه روز رژیم درمانگر

دکتر سماء بی‌طرفان مسئول گروه تغذیه بالینی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گفت: شیرین‌ترین خاطره من از این دوره همکاری بی‌قیدوشرط همکارانم بدون ذره‌ای شکایت از شرایط سخت بود.

دکتر کریمی: دوره دانشجویی علاوه بر تحصیل، دوره تمرین زندگی، معاشرت با مردم و افزایش توانایی‌هاست
دومین گردهمایی اعضای کمیته‌های دانشجویی فعالیت‌های بین‌الملل

دکتر کریمی: دوره دانشجویی علاوه بر تحصیل، دوره تمرین زندگی، معاشرت با مردم و افزایش توانایی‌هاست

دومین گردهمایی اعضای کمیته‌های دانشجویی فعالیت‌های بین‌الملل با حضور دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه و دکتر رامین کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه برگزار شد.

دومین گردهمایی اعضای کمیته‌های دانشجویی فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه

دومین گردهمایی اعضای کمیته‌های دانشجویی فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه

دومین گردهمایی اعضای کمیته‌های دانشجویی فعالیت‌های بین المللی دانشگاه با حضور دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه و دکتر رامین کردی معاون بین الملل دانشگاه روز شنبه 2 اسفند 99در سالن رازی دانشکده داروسازی برگزار شد.