• تاریخ: 1398/11/25 - 07:42
  • بازدید : 1082
  • زمان : 5 دقیقه

گفت‌وگو با برگزیدگان سومین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا

بیژن پایدار: تربیت یک فرد با در نظر گرفتن تمام عوامل نقش‌آفرین در آن تعیین‌کننده موفقیت یا عدم موفقیت یک فرد است

بیژن پایدار برگزیده سومین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا، پیشنهاد داد، بخش و حوزه‌ی دیگری با محوریت اشتغال و کارآفرینی به بخش‌های جشنواره اضافه شود.

دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌منظور حمایت و تشویق فعالیت‌های ارزشمند دانشجویان، چهارمین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا را با شعار دانشجو، نشاط، تعالی و آرمان‌گرایی 14 آذر 96 برگزار خواهد کرد.
این جشنواره صرفاً برای دانشجویان ایرانی و بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود و دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی اعم از کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای عمومی، دکترای تخصصی، دستیاری و فلوشیپ می‌توانند با ارائه مستندات خود در محورهای مختلف آن شرکت کنند
برای آشنایی بیشتر دانشجویان با این جشنواره، روابط عمومی دانشگاه با برگزیدگان سومین دوره گفت‌وگو کرد که در ادامه می‌خوانید:

لطفاً خودتان را به‌طور کامل معرفی کنید و بفرمایید در چه حیطه‌ای از جشنواره برگزیده شدید؟
بنده بیژن پایدار هستم فارغ‌التحصیل کارشناسی اتاق عمل از دانشکده‌ی پیراپزشکی. در حال حاضر دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیولوژی ورزش، برگزیده بخش ورزشی جشنواره دانشجویی ابن‌سینا در سه دوره‌ی گذشته.


فکر می‌کنید چه عواملی در موفقیت شما نقش داشته و رمز موفقیت خود را در چه می‌دانید؟
یقیناً تربیت یک فرد با در نظر گرفتن تمام عوامل نقش‌آفرین در آن تعیین‌کننده موفقیت یا عدم موفقیت یک فرد است.
منظور از عوامل نقش‌آفرین تنها خانواده و مدرسه و محیط نیست، بلکه تمامی اتفاقاتی ست که در زندگی افراد رخ می‌دهد و بازخورد آن اتفاقات در درون فرد سبب جهت‌گیری تربیت شخص خواهد شد.
من هم هیچ‌چیز را در زندگی شخصی خود بی‌دلیل و حکمت ندیدم و بی‌تفاوت از کنار هیچ اتفاق و رخدادی عبور نکردم مگر که از آن درسی در جهت سعادت و رسیدن به اهدافم گرفته باشم.
من هم مثل تمام مردم و انسان‌ها شکست‌های زیادی رو پشت سر گذاشتم و شاید بیشتر از خیلی‌ها این را تجربه کردم. حال بد، اتفاقات بد، روزهای سخت و شکست‌های زیاد. اما مهم این است که هدفی ارزشمند و حقیقی را انتخاب کنیم و از هر مسئله، مشکل یا اتفاقی برای رسیدن به آن هدف درس و بهره‌ای ببریم.
پشتکار و ممارست درراه تحقق اهداف و باور به هدف همین‌طور ایمان به اینکه خداوند بهترین‌ها را برای بنده‌های خود رقم میزند باعث احساس خوشبختی و موفقیت دررسیدن به اهداف خواهد شد؛ و باعث خواهد شد توان و تاب و تحمل روزهای سخت را داشته باشیم و بهترین درس‌ها را بگیریم.
خدا با هر آنچه در این جهان در پیرامون ما خلق کرده ما را تربیت می‌کند و نهایتاً بسته به خود ماست که به چه اندازه تربیت‌پذیر باشیم و بادید بازتری به وقایع زندگی خود نگاه کنیم، اگر بشود به من گفت موفق بی‌شک این موفقیت حاصل این تفکر است.

جشنواره دانشجویی ابن‌سینا را چطور ارزیابی می‌کنید و چه پیشنهادی برای بهتر شدن آن دارید؟
جشنواره‌ی دانشجویی ابن‌سینا بی‌شک و یقیناً حرکتی بسیار درخور تحسین و تقدیر است. بسیار تحسین‌برانگیز است اینکه به دانشجوها و جوانان این مسئله را یادآور می‌شود که انسان موجودی تک‌بعدی نیست و هر حرکتی در جهت تکامل و بلوغ از هر راه صحیح قابل‌ستایش و ارزشمند خواهد بود و جشنواره‌ی ابن‌سینا و متولیان آن در این راه قدمی شایسته برداشته‌اند که سبب شکوفایی هر چه بیشتر استعدادهای متنوع دانشجویان دانشگاه خواهد شد. امیدوارم که هرسال با اعمال تغییرات مثبت در جشنواره تحرک بیشتری به آن و درنتیجه به دانشجویان و دانشگاه تزریق شود.
نظر بنده این است آثار دانشجویان علاوه بر رزومه یا جدای از آن در جشنواره داوری شوند برای مثال در بخش پژوهشی مقاله یا پژوهش‌ها از شرکت‌کنندگان دریافت و داوری شود. در بخش‌های هنری ادبی نیز به همین‌گونه می‌شود عمل کرد و یا در بخش‌های اجتماعی به طرح‌ها و ایده‌های برتر اجتماعی پرداخت.
به‌عنوان پیشنهاد دوم باید عرض کنم اگر امکانات فراهم شود بخش و حوزه‌ی دیگری با محوریت اشتغال و کارآفرینی به بخش‌های جشنواره اضافه شود و ایده‌های ارائه‌شده در حوزه‌ی بهداشت، درمان و سلامت دریافت و داوری شده و از ایده‌های برتر جهت شکوفایی حمایت شود.
درست است که دانشجویان علوم پزشکی از حیث اشتغال کمتر با مشکل مواجه خواهند بود. به‌ویژه دانش‌آموختگان دانشگاه تهران اما بایستی بپذیریم که جهان و جوامع به سمت تولید ثروت و اشتغال با ایده‌های نوگرایان و خلاقانه در هر حیطه‌ای حرکت می‌کند. و کشور ما نیز از این قاعده مستثنا نیست.
متأسفانه در بهداشت، درمان و سلامت دقیقاً به علت تأمین شغلی نسبتاً بیشتر در بین دانش‌آموختگان این حوزه از این حرکت جامانده و به نسبت، کمتر دانشجویان و دانش‌آموختگان به فکر تولید خدمت و ایده‌های نوآورانه هستند.
شاید جشنواره‌ی ابن‌سینا بتواند بستری شایسته برای این حرکت باشد و این خلع را که به دلیل احساس نیاز کمتر، به وجود آمده است را جبران کند.
و درنهایت امیدوارم هرسال و هر دوره تغییر مثبتی در مسیر توسعه و بهبود جشنواره ایجاد شود و اگر قرار است جشنواره سبب شکستن مرزها و محدودیت‌ها و شکوفایی استعدادها شود خود جشنواره نیز باید مرزهایش شکسته شود.
لکن درهرحال جشنواره‌ی ابن‌سینا درخور تقدیر و تحسین است.


چه توصیه‌ای به دانشجویانی که تازه می‌خواهند در مسیر پیشرفت و موفقیت قدم بگذارند دارید؟
از برادران و خواهران عزیز خود، دانشجویان بالنده و پرافتخار دانشگاه علوم پزشکی تهران دوستانه و برادرانه تقاضا می‌کنم حواشی دانشگاه را کنار بگذارند و پایبندی به اصول درست را فراموش نکنند. ممارست و پشتکار را توشه‌ی راه کنند رحمت، حکمت و عدالت پروردگار راه را با امید طی کنند. تمام تلاش خود را بکنند در هر راهی و به هر شیوه‌ای که می‌توانند برای جامعه‌ی بشری سودمند و ارزشمند باشند. خدا را شاکرم بابت تمام نعمت‌هایش و از شما هم سپاسگزارم.

خبر: نسیم اخگر
عکس: مهدی کیهان

  • کد خبر : 72628
نسیم اخگر
تهیه کننده:

نسیم اخگر