• تاریخ: 1398/11/25 - 08:07
  • بازدید : 1853
  • زمان : کمتر از یک دقیقه

بیست و سومین سمینار سالیانه فارابی برگزار می شود

برگزاری کارگاهی برای درمان اشکریزش در سمینار سالیانه فارابی

دکتر ضیاء الدین طباطبایی گفت: در کارگاه های گروه اربیت بیمارستان فارابی در بیست و سومین سمینار سالیانه فارابی، به بررسی سیستماتیک بیماران مبتلا به اشکریزش، چگونگی انجام تصویربرداری در این بیماران و اندیکاسیون های خاص در آنها پرداخته می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکی از کارگاه هایی که گروه اربیت و جراحی ترمیمی چشم، روز جمعه هشتم اردیبهشت برگزار می کنند، کارگاه External DCR vs Endoscopic DCR  است.
دکتر ضیاء الدین طباطبایی فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی چشم و استاد چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که به همراه دکتر فرزاد پاکدل اداره این کارگاه را برعهده دارد، توضیح داد: در این کارگاه که با همکاری اساتید صاحب نظر گروه اربیت بیمارستان فارابی برگزار می شود، انسداد اکتسابی مجرای اشکی مورد بحث قرار گرفته و به بررسی سیستماتیک بیماران مبتلا به اشکریزش و چگونگی انجام تصویربرداری در این بیماران و اندیکاسیون های خاص آن خواهیم پرداخت.
وی افزود: همچنین نحوه انجام جراحی DCR به دو روش اکسترنال و اندونازال به صورت ویدئو نمایش داده می شود و با مقایسه این دو روش، مزایا و معایب هر کدام مورد بحث قرار می گیرد. علاوه بر آن، چند مورد جالب از بیمارانی که به طور اکتسابی مبتلا به انسداد مجرای اشکی شده اند معرفی می شوند.
گفتگو و تنظیم: امیدوار

  • کد خبر : 67486
معصومه  عزیزی
تهیه کننده:

معصومه عزیزی