دکتر حلب چی در دیدار با دانشجویان کمیته دانشجویی دانشکده فناوری های نوین پزشکی
تشکیل و تقویت کانون های دانشجویی موجب پویایی و نشاط در سطح دانشگاه است
معاون دانشجویی دانشگاه در دیدار صمیمانه با اعضای کمیته دانشجویی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، بر اهمیت تشکیل و تقویت کانون های دانشجویی در سطح دانشگاه تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی، در این نشست که روز سه شنبه 2 خردادماه 96 برگزار شد، دکتر حلب چی معاون دانشجویی دانشگاه، دکتر خسروانی معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، دکتر احمدی معاون مالی و اداری این دانشکده و اعضای کمیته دانشجویی حضور داشتند.
در آغاز دکتر خسروانی معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، ضمن خیر مقدم، هدف از این ملاقات را معرفی دانشجویان فعال و نخبه کمیته دانشجویی دانشکده فناوری های نوین پزشکی به معاون دانشجویی دانشگاه و بیان طرح ها و برنامه های این کمیته در سال جاری اعلام کرد و پس از آن، اعضا و مسئولین زیر گروه های ورزش و نشاط، مسابقات، کرسی های آزاداندیشی، امور خیریه و نیکوکاری به بیان عملکردها و درخواست های خود پرداختند.
دکتر احمدی، معاون مالی و اداری در خصوص کار دانشجویی مطالبی را مطرح کرد و در خاتمه دکتر حلب چی ضمن تبریک سوم خرداد حماسه آزادسازی خرمشهر به پرسش های دانشجویان پاسخ داد.
دکتر حلب چی معاون دانشجویی، تشکیل کانون های دانشجویی را موجب همگرایی و بهره وری بیشتر دانشجویان از توانمندی ها و فعالیت های دانشجویی دانست و تاکید کرد که با تشکیل کانون ها، سایر دانشکده ها هم بتوانند از برنامه هایی که توسط دانشجویان اجرا می شود، در سطح دانشگاه استفاده کنند.
ایشان توصیه کرد: می بایست فعالیت ها را با تقویت انگیزش های درونی طوری اداره کنیم که کمتر نیازمند انگیزش های خارجی باشد.
دکتر حلب چی با بیان این که تشکیل و تقویت کانون های دانشجویی، موجب پویایی و نشاط در سطح دانشگاه است، خاطرنشان کرد: با طرح هایی که در دست اقدام است، امیدواریم بتوانیم دانشجویان سایر دانشکده ها را نیز که در حوزه های علمی و پژوهشی قوی هستند، در حوزه های فرهنگی جذب کنیم.
ایشان در خاتمه از زحمات دکتر خسروانی در تشکیل کمیته دانشجویی در دانشکده فناوری های نوین پزشکی تشکر کرد.
ارسال به دوستان