• تاریخ: 1398/11/25 - 13:54
  • بازدید : 624
  • زمان : کمتر از یک دقیقه

دومین جلسه شورای اسکان دانشجویان متاهل در سال 96 برگزار شد

جلسه شورای سیاست گذاری خوابگاه متاهلین با حضور دکتر غفارزاده مدیر امور خوابگاهها، معاون اسکان و کارشناسان امورخوابگاه ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی، این جلسه، روز چهارشنبه 3 خردادماه 96 در دفتر این مدیریت امور خوابگاهها برگزار شد.
با توجه به تخلیه و تسویه ی تعدادی از دانشجویان ساکن قبلی، در این جلسه برای بررسی وضعیت و امتیازات متقاضیان دیگر در خوابگاه متاهلین اقدام شد و بر اساس مصوبه این جلسه تعداد 16 نفر به عنوان نفرات اصلی و 4 نفر به عنوان نفرات رزرو انتخاب شدند.
توضیح اینکه، نفرات اصلی فرصت دارند تا 20 خردادماه مدارک لازم را به واحد اسکان متاهلین مدیریت امور خوابگاه ها تحویل و از خوابگاه در نظر گرفته شده استفاده کنند. عدم مراجعه و تحویل مدارک تا زمان مقرر، به منزله انصراف ایشان تلقی و نفرات رزرو جایگزین آنها خواهند شد.

  • کد خبر : 68430
تهیه کننده: