تشریح برنامه های هفته جهانی غذا در معاونت غذا و دارو
برنامههای هفته جهانی غذا سال 99 در معاونت غذا و دارو با شعار "همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا" اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، دکتر ابوالفضل نجاریان مشاور اجرایی و مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو به تشریح برنامههای هفته جهانی غذا در معاونت غذا و دارو تهران پرداخت و گفت: با توجه به برنامه های فرهنگ سازی مرتبط با ایمنی غذا که هر ساله همزمان در سراسر کشور برگزار می شود، امسال نیز با تاکید بر شعار سال 2020 سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد "توسعه، تغذیه پایدار با مشارکت یکدیگر" و ویژه برنامه های سراسری به مناسبت روز جهانی غذا با محوریت "همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا" با هدف رعایت پروتکل های بهداشتی، کاهش قند، نمک و چربی محصولات غذایی و آشامیدنی، نشانگرهای رنگی تغذیه ای در راستای ارتقا دانش مصرف کننده، نشان ایمنی و سلامت محصولات غذایی سلامت محور، مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت در حوزه غذا، محصولات غذایی ویژه و فراسودمند و اطلاع رسانی و ارتقا آگاهی مصرف کننده در حوزه سلامت غذا برگزار خواهد شد.
وی عناوین برنامههای در دست اقدام معاونت غذا و دارو در هفته جهانی غذا را پیام معاون غذا و دارو، نشست خبری مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، آموزش در مدارس از طریق سامانه شاد، آموزش در سرای محلات به صورت مجازی و ارسال بروشور، پمفلت و ویدوهای آموزشی در صفحات مجازی مربوط، حضور در مهدکودک آیندگان به صورت مجازی، حضور در برنامه رادیو تهران و رادیو سلامت، حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو در برنامه "به خانه برمیگردیم" و "یک روز تازه" رسانه ملی، قدردانی از کارکنان اداره نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو، تقدیر از واحدهای برتر تولیدی به صورت مجازی، آموزش مجازی در خصوص نشانگر رنگی تغذیه ای و برچسب کنترل اصالت و سلامت کالا به اصناف، پخش کلیپ های مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محوراز طریق مانیتورهای سازمان زیباسازی شهرداری تهران و مانیتورهای قطارهای مترو تهران، ارسال پیامک به مناسبت هفته جهانی غذا و درج پیام در سربرگ نامههای اداری دانست.
نظر دهید