• تاریخ انتشار : 1399/07/14 - 11:12
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 463
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

صدور اخطار و پلمپ واحدها و صنوف متخلف در مرحله سوم شیوع بیماری کووید-۱۹ در شهرستان اسلامشهر

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر از صدور اخطارهای ۴۸ ساعته و پلمپ واحدها و صنوف متخلف با شروع موج سوم شیوع کووید-۱۹ خبر داد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، حدیقه اصغرپور، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه در این خصوص گفت: با توجه به شروع موج سوم انتشار بیماری کووید-۱۹، واحد بهداشت محیط شبکه در راستای پیشگیری از این بیماری، شهریور ماه ۹۹ اخطار ۴۸ ساعته برای واحدهایی که شیوه نامه‌های بهداشتی و طرح فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت نمی‌کردند  صادر و برخی از این واحدها پلمپ شد.
وی در ادامه افزود: صدور اخطار ۴۸ ساعته برای پلمپ واحدهایی که دارای نقص بهداشتی هستند به تعداد ۱۸۴ مورد و پلمپ واحدهایی که علی‌رغم ابلاغ اخطاریه کتبی برای رفع نواقص بهداشتی اقدامی در این خصوص انجام نداده‌اند ۴۳ مورد که از این تعداد ۹ مورد قهوه‌خانه و رستوران سنتی که عرضه دخانیات در اماکن عمومی داشتند و مابقی واحدهای تهیه و توزیع مواد غذایی از قبیل نانوایی و کبابی و تهیه غذا و غیره بودند.
اصغرپور در پایان معرفی واحدهای صنفی عرضه‌کننده دخانیات بر اساس قانون مبارزه ملی با دخانیات به دادسرای را یادآور شد.

  • کد خبر : 162223
زینب  ایمانی
تهیه کننده:

زینب ایمانی

کامنت ها

0 تعداد کامنت ها

درج نظر