• تاریخ: 1398/11/25 - 16:04
  • بازدید : 392
  • زمان : 1 دقیقه

جلسه روسای بخش‌های بیمارستان شریعتی برگزار شد

روسای بخش‌های بیمارستان شریعتی در جلسه‌ای درباره برنامه‌ها و فرایندهای بیمارستان تبادل‌نظر کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شریعتی، این جلسه یکشنبه 23 تیر 98 در سالن مرحوم دکتر باستان حق برگزار شد. در این جلسه ابتدا دکتر مهر پور رئیس بیمارستان شریعتی از خدمات دکتر رحمانی مدیر پیشین بیمارستان شریعتی قدردانی کرد. وی در ادامه درباره پرونده الکترونیک سلامت صحبت کرد و آن را از برنامه‌های بیمارستان شریعتی دانست و افزود: اجرای این کار در بیمارستان شریعتی به‌صورت پایلوت به سود بیمارستان شریعتی خواهد بود و ما می‌خواهیم روند مستندسازی در بیمارستان تصحیح شود. این راهی است که باید طی شود بهتر است از این فرصت استفاده کنیم و دانش اعضای هیئت‌علمی و دستیاران را افزایش دهیم.
 در ادامه دکتر گل پیرا مسئول حوزه فناوری اطلاعات معاونت درمان وزارت بهداشت، استفاده از کدینگ بیماری‌ها را در بیمارستان‌های همچون شریعتی سودمند دانست و پیاده‌سازی ICD11 را در ثبت درست اطلاعات مهم توصیف کرد.
دکتر گل پیرا بازیابی پرونده‌های پزشکی، تعامل با دیگر همکاران و پشتیبانی از تحقیقات سلامت را از مزایای پرونده الکترونیک سلامت دانست.
 رئیس بیمارستان شریعتی همچنین در این جلسه گزارشی از برنامه‌ها و فرایندهای واحدهای ایمنی بیمار و کنترل عفونت ارائه کرد.
دکتر مهر پور ثبت خطاهای پزشکی، بررسی ریشه‌ای خطا و انجام اقدامات اصلاحی از فرایندهای واحد ایمنی بیمار دانست و درباره Never Event ها در اقدامات درمانی صحبت کرد. وی از اعضای هیئت‌علمی بیمارستان درخواست کرد با گزارش خطاها، در بررسی و ریشه‌یابی خطا و پیشگیری از این موارد به بیمارستان کمک کنند.
توجه به مقاومت‌های میکروبی، تجویز منطقی آنتی‌بیوتیک‌ها، آموزش به دستیاران درباره مسائل کنترل عفونت، پیشگیری از Needle Stick و رعایت بهداشت دست‌ها از مواردی بود که رئیس بیمارستان شریعتی درباره آن صحبت کرد. وی از اعضای هیئت‌علمی خواست با نظارت بر دستیاران در کاهش عفونت‌های بیمارستانی و آسیب به بیماران، مؤثر باشند.
دکتر نصیری معاون آموزشی بیمارستان شریعتی نیز در این جلسه درباره برخی برنامه‌های معاونت آموزشی و کارگاه‌های آموزشی دستیاران توضیح داد.
 همچنین روسای بخش‌ها درباره موارد مطرح‌شده در این نشست، تبادل‌نظر کردند.
خبر: فرانک معصومی فرد
عکس: مهدی ولی الهی
  • کد خبر : 89841
 فرانک  معصومی فرد
تهیه کننده:

فرانک معصومی فرد