• تاریخ انتشار : 1398/12/19 - 01:52
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 919
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اقدامات پیشگیری از کرونا

راهنمای چگونگی استفاده از انواع گوشت

دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای (چگونگی استفاده از انواع گوشت) را منتشر کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، شواهد موجود حاکی از آن است که ویروس کرونا 2019، در بازار غذاهای دریایی شهر ووهان چین در جایی که گوشت های آلوده و خام حیوانات وجود داشته است، به انسان منتقل شده است. حال پرسش این است که احتمال آلودگی گوشت به ویروس کرونا چقدر است؟

شواهدی در دست است که نشان می دهد، احتمال ابتلا از طریق گوشت و با شیر حیوانات بیمار، در سایر اعضای خانواده ویروس کرونا وجود دارد. ابتلا می تواند در هنگام پاک کردن و خرد کرن گوشت حیوان بیمار و پخش شدن قطرات خونی آلوده و ورود به بینی، چشم و دهان فردی که با آن مواجه می شود باشد. اگر گوشت حیوان سالم هم در معرض ترشحات آلوده به ویروس فرد بیمارقرار بگیرد می تواند با تماس با فرد سالم به گوشت آلوده و سپس دست زدن به بینی، چشم و دهان منجر به بیماری شود.

ویروس کرونا در گوشت حیوان بیمار و با گوشت حیوان سالم آلوده شده با ویروس، پس از پخت در دمای بالای 70 درجه سانتیگراد و بالاتر از بین می رود و ددیگر خطر بیماری زایی ندارد. خانواده ویروس های کرونا نسبت به سرما و انجماد قوی هستند و حتی در دمای منفی 20 درجه سانتیگراد باقی می مانند.

با رعایت نکات زیر در هنگم فرآوری و طبخ گوشت، خطری برای ابتلا به کرونا از طریق گوشت آلوده وجود ندارد:

1-شستن کامل دست ها با آب و صابون و ضدعفونی کردن تمامی سطوح(نظیرتخته گوشت، چاقو و سطح آشپزخانه) قبل و بعد از فرآوری گوشت.( پاک کردن، شستن، خرد کردن و بسته بندی) 2- جداسازی محل قرار دادن گوشت های خام و غذاهای پخته و استفاده از ظروف دربسته برای نگهداری هر یک از مواد. 3- پخت گوشت در دمای 70 درجه و بالاتر به صورتی که گوشت کامل مغزپخت شود.(پیشنهاد می شود از دماسنج استفاده شود) 4- عدم استفاده از گوشت حیوانات بیمار و یا مشکوک به بیماری و یا حیواناتی که مرده اند. 5- عدم استفاده از گوشت های خام و نیم پز.  

  • گروه خبری : دانشکده بهداشت,گروه خبری RSS,اخبار ,روشنگری و پاسخ به شایعات,راهنما و دستورالعمل‌ها
  • کد خبر : 151947
نسیبه  جلالوند
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند

تصاویر

اقدامات پیشگیری از کرونا/ راهنمای چگونگی استفاده از انواع گوشت

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *