به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه
برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت هفته سلامت در دبستان کرامت
کارگاه آموزشی تغذیه صحیح و برچسب نشانگر رنگی باهدف فرهنگسازی استفاده از غذاهای سالم در بین دانش آموزان در دبستان کرامت، توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران؛ صبح روز دوشنبه دوم اردیبهشت 98 به مناسبت فرارسیدن هفته سلامت و تبیین اهداف سلامتمحور و ترویج برخورداری از تغذیه سالم، در دبستان کرامت کارگاه آموزش تغذیه صحیح و برچسب نشانگر رنگی برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر نجاریان مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو در خصوص هفته سلامت گفت: هفته سلامت هر سال از ابتدای اردیبهشت ماه برابر با سالگرد تاسیس سازمان جهانی بهداشت (WHO ) و تصویب اساسنامه این سازمان در سال 1948، گرامی داشته می شود و هر سال یک پیام بهداشتی برای این گرامیداشت انتخاب می شود. امسال نیز این هفته با شعار«مراقبتهای اولیه بهداشتی راهی به سوی پوشش همگانی سلامت» برگزار میشود.
دکتر نجاریان ادامه داد: روز شمار هفته سلامت در این روز، آموزش رکن سلامت است؛ می باشد و معاونت غذا و دارو در راستای تحقق شعار هفته سلامت به آموزش و فرهنگ سازی پرداخته است.
مهندس سیمین محمدی کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو برخورداری از تغذیه سالم را حق جامعه دانست و افزود: معاونت غذا و دارو با ایجاد نشانگرهای رنگی بر روی محصولات سعی در تحقق این امرمهم دارد.
در ادامه: کارشناس اعزامی معاونت غذا و دارو به معرفی پروانه ساخت، سیب سلامت، تاریخ تولید و انقضای محصول و نشانگر رنگی تغذیه ای پرداخت و دانش آموزان را با آرم سازمان غذا و دارو، رنگ نشانگرهای رنگی و هدف از این برچسبگذاری آشنا کرد.
وی همچنین به مصرف صبحانه و میان وعده ی سالم و مناسب در طی روز تأکید کرد و گفت: صرف یک صبحانه سالم و گنجاندن یک میان وعده ی مناسب و مغذی در برنامه ی غذایی روزانه دانش آموزان می تواند بر حافظه ی کوتاه مدت، میزان توانایی یادگیری و به دنبال آن پیشرفت تحصیلی آن ها تاثیر مثبت داشته باشد.
خبرنگار و عکاس: رنجبر
ارسال به دوستان