انجمن اسلامی دانشجویان برگزار می کند؛

برگزاری حلقه ادبی نمایشنامه خوانی در دانشکده پزشکی

انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده پزشکی طبق برنامه های قبلی، حلقه نمایشنامه خوانی با عنوان «آگوست در اوسیج کانتی» را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی، طبق اعلام انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده پزشکی این حلقه نمایشنامه خوانی روز چهارشنبه 17 آبان ماه 96 از ساعت 13 در دفتر انجمن اسلامی دانشکده پزشکی برگزار خواهد شد.
بر اساس این گزارش، نمایشنامه "آگوست در اوسیج کانتی" نوشته تریسی لتس نمایشنامه نویس، فیلمنامه نویس و بازیگر آمریکایی است که زندگی یک خانواده بزرگ و از هم‌ گسیخته ای را روایت می کند که بعد از مدت ها به خاطر ناپدید شدن ناگهانی پدربزرگ دور هم جمع شده‌اند. همچنین تریسی لتس موفق به دریافت جایزه پولیتزر برای نویسندگی این نمایشنامه در سال 2008 شده است.
توضیح اینکه، شرکت برای عموم دانشجویان آزاد است و در سال ۲۰۱۳ بر پایه این نمایشنامه، فیلمی به کارگردانی جان ولز ساخته شد که این فیلم موفق شد در دو رشته بهترین بازیگر نقش اول زن و بهترین بازیگر نقش مکمل زن نامزد جایزه اسکار شود.