جلسه مشورتی و هم‌اندیشی بیمارستان مرکز طبی2 حکیم

باحضور دکتر اعتمادیان مشاور رئیس دانشگاه در امور خیرین و دکتر بدو رئیس بیمارستان جلسه مشورتی تیم مدیریت بیمارستان مرکز طبی2 حکیم تشکیل شد.

جلسه مشورتی و هم‌اندیشی بیمارستان مرکز طبی2 حکیم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، یکشنبه 23 مرداد 1401 جلسه با حضور دکتر اعتمادیان مشاور رئیس دانشگاه در امور خیرین، دکتر بدو رئیس، دکتر رجبی مدیر، دکتر روحانی معاون آموزشی، دکتر امیرزرگر معاون درمان و مسئولین واحدهای مرکز طبی2 حکیم در دفتر ریاست برگزار شد.
در این جلسه دکتر رجبی گزارشی از بازدید رئیس شورای اسلامی شهر تهران به همراه شهردار منطقه ارائه کرد. همچنین درخصوص خرید تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، پیگیری سکوبندی آزمایشگاه، استقرار نیروی حفاظت فیزیکی، تآمین نیروی انسانی، اخذ مجوزهای بهره‌برداری بیمارستان و آسانسور و آتش‌نشانی گفتگو شد.

هما پارساکیا

هما پارساکیا