سومین جایزه دکتر یحیی دولتی به دکتر شاهین حمزه لو اهدا شد

سومین جایزه دکتر یحیی دولتی، در مراسمی به دکتر شاهین حمزه لو، دستیار برتر پژوهشی در امتحانات بورد تخصصی بیماری‌های پوست اختصاص یافت.

این مراسم روز دوشنبه 29 شهریور 95 با حضور اعضای هیئت بورد تخصصی بیمارستان پوست رازی و اعضاء هیئت‌علمی مرکز آموزش و پژوهش بیماری‌های پوست و جذام برگزار شد.
دکتر شاهین حمزه لو از دستیاران پوست بیمارستان رازی دانشگاه علوم پزشکی تهران است که امسال علاوه بر قبولی در امتحانات بورد تخصصی به دریافت این جایزه نائل آمد. اعطاء این جایزه از سال 1393 توسط کمیته برگزاری بزرگداشت دکتر یحیی دولتی پیشنهاد و به تصویب دانشگاه رسید که جوایز سال‌های اول و دوم به ترتیب به دکتر نساء آقازاده مهندسی از بیمارستان پوست رازی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر بهاره ابطحی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سال‌های 93 و 94 اهداء شده بود.
این جایزه یک لوح مخصوص بانضمام سه سکه بهار آزادی است که مرکز آموزش و پژوهش بیماری‌های پوست و جذام همه‌ساله به دستیارانی که در امتحانات بورد تخصصی شرکت کرده و واجد بیشترین امتیاز پژوهشی شده‌اند اهداء می‌شود.

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی