ژورنال کلاب بیولوژی سرطان برگزار می شود

انجمن علمی دانشجویی بیوکن دانشگاه علوم پزشکی تهران، سلسله جلسات ژورنال کلاب خود را با محوریت بیولوژی و سرطان به صورت مجازی برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این جلسات یک هفته درمیان، در روزهای دوشنبه از تاریخ 15 شهریور 1400 از ساعت 17 به صورت آنلاین با ارائه اعضای انجمن و سایر علاقه‌مندان به زبان فارسی و یا انگلیسی برگزار خواهد شد.
افرادی که تمایل به همکاری و شرکت در این جلسات را دارند با پر کردن فرم اینجا می‌توانند پیشنهادات خود را پیرامون موضوع جلسات آینده به اشتراک بگذارند و یا تمایل خود را برای حضور به عنوان ارائه دهنده، اعلام کنند.
همچنین، انجمن علمی بیوکن از کسانی که تمایل به مشارکت و حضور در مجمع عمومی دارند دعوت می‌کند تا در این جلسات حضور فعال داشته باشند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان