توزیع سبد غذایی واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران با همکاری خیرین سبد غذایی را در مناطق تحت پوشش این مرکز توزیع کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: با توجه به همه‌گیری بیماری کووید 19 و تأثیر تغذیه مناسب بر سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری کووید واحد بهبود تغذیه این مرکز با همکاری خیرین، 64 سبد غذایی را بین خانواده‌های نیازمند تحت پوشش 19 و 17، 16، 11، 10 توزیع کرد.
وی در ادامه افزود: توزیع سبد غذایی روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه 24 و 25 اردیبهشت 99 انجام شد و این سبد غذایی شامل مرغ، گوشت، سویا، برنج، ماکارونی، رب گوچه فرنگی، عدس، لوبیا، چای، پنیر، خرما، تن ماهی، روغن، قند و شکر بود.

نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *