مسابقه بزرگ کتاب‌خوانی «از چیزی نمی‌ترسیدم» آغاز شد

به همت مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران، مسابقه کتاب‌خوانی «از چیزی نمی‌ترسیدم» ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مسابقه کتاب‌خوانی «از چیزی نمی‌ترسیدم» ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز شد.
مرجع پاسخ به سؤالات، متن کتاب "از چیزی نمی‌ترسیدم" است که جهت دریافت منبع و کتاب می‌توانید با مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به شماره ۰۲۱۶۶۵۸۱۶۶۴ تماس حاصل نمایید.
روش ارسال پاسخ‌نامه و شرکت در مسابقه:
۱.به صورت پیامکی: نام و نام خانوادگی، عبارت استاد، کارکنان یا دانشجو و محل خدمت یا محل تحصیل دانشجو- به همراه یک عدد ده رقمی را وارد نمایید؛ به طوری که بجای حـروف الف، ب، ج شماره های ۱،۲،۳ را در نظر گرفتـه، مانند:(علی مومنی تبار، کارمند دانشکده پزشکی،۱۲۳۱۲۳۱۲۳۱) سپس به شماره  ۲۰۰۰۹۷۱۰۷ ارسال نمایید.

۲.ارسال ازطریق رابطین فرهنگی درمراکز دانشگاه

۳.ارسال پاسخ به شماره واتس آپ ۰۹۱۹۵۷۵۸۳۱۳

مهلت ارسال پاسخ‌نامه
:

پایان وقت اداری روز چهارشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۰

با اهدای جوایز ارزنده

مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران

تلفن و نمابر: ۶۱۱۹۲۸۹۰ - ۶۶۵۸۱۶۶۴ - ۶۶۵۸۱۶۶۳

پیامک: ۲۰۰۰۹۷۱۰۷

ایمیل: mfquranetrat@gmail.com

نشانی: انتهای بلوار کشاورز، مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، طبقه فوقانی مسجد المهدی(عج)

ابوالفضل علیزاده