کارگاه آنلاین مرور نظام مند با محوریت ایمنی مواد غذایی برگزار می شود

انجمن علمی دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه مرور نظام مند با محوریت ایمنی مواد غذایی را ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این کارگاه باهمکاری انجمن علمی دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران روزهای 20 و 21 تیر 1400 از ساعت 18 تا 20 و با تدریس دکتر پریسا صدیق آرا عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.
این کارگاه آموزشی قابل استفاده برای تمامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی بوده و به شرکت کنندگان در این گواهی معتبر مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران اهدا خواهد شد.
دانشجویان علاقه مند به شرکت در این کارگاه برای ثبت نام می توانند به نشانی اینجا مراجعه کنند.
برای دریافت پوستر کارگاه، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان