محتوای خبری دانشکده مجازی

آیین بزرگداشت مقام استـاد در دانشکده مجازی برگزار شد

دکتر مرعشی رئیس دانشکده مجازی در نشستی با اعضای هیات علمی این دانشکده به مناسبت بزرگداشت مقام استاد، از اساتید دانشکده مجازی تقدیر کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، جشن بزرگداشت مقام استاد و روز معلم با حضور رییس و اعضای هیات علمی دانشکده مجازی چهارشنبه 25 اردیبهشت 98 برگزار شد.
در این مراسم دکتر سید سینا مرعشی رییس دانشکده مجازی ضمن خوشامدگویی به اساتید و اعضای هیت علمی روز استاد را تبریک گفت و افزود: روز معلم بهانه ای است که از زحمات اساتید قدردانی شود.
وی گفت: آنچه امروز در دانشکده مجازی به دست آمده نتیجه تلاش و زحمات اساتید این دانشکده است و همه این تلاشها نتیجه حس درونی آنهاست و امیدوارم اساتید این دانشکده بتوانند الگوهای حرفه ای و اخلاقی برای دانشجویان باشند.
سپس رئیس دانشکده مجازی از اساتید و اعضای هیات علمی دانشکده؛ دکتر آیین محمدی، دکتر ریتا مجتهدزاده، دکتر میترا ذوالفقاری، دکتر میترا قریب، دکتر علیرضا آتشی، دکتر مهرشاد مختاران، دکتر زهره سادات میرمقتدایی و دکتر سمیه برجعلی لو قدردانی کرد.
خبرنگار: سیده کاملیا داودزاده

آذر شهبازی