محتوای خبری دانشکده مجازی

انتصاب دکتر محمدعلی مظلومی به سمت مدیر فن بازار ششمین همایش و فن بازار ملی سلامت

دکتر محمدرضا منظم، مدیر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حکمی دکتر محمدعلی مظلومی را به سمت مدیر فن بازار ششمین همایش و فن بازار ملی سلامت منصوب کرد، این همایش در بستر آنلاین دانشکده مجازی 6 و 7 بهمن 99 برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده مجازی، دکتر محمدرضا منظم، مدیر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حکمی دکتر محمدعلی مظلومی را به سمت مدیر فن بازار ششمین همایش و فن بازار ملی سلامت منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر محمدعلی مظلومی
 عضو محترم هیات علمی دانشکده فناوریهای نوین پزشکی

با سلام و احترام

به موجب این ابلاغ به عنوان "مدیر فن بازار ششمین همایش و فن بازار ملی سلامت" منصوب می شوید. توفیق روزافزون جنابعالی را در انجام امور محوله در راستای تحقق اهداف این همایش از خداوند متعال خواستارم.
دکتر محمدرضا منظم
مدیر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه