محتوای خبری دانشکده مجازی

اولین جلسه کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشکده مجازی در سال ۱۴۰۰ برگزار شد

اولین جلسه کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشکده مجازی با هدف هم افزایی، بررسی نظرات و پیشنهادات و جذب ایده های جدید در راستای توسعه آموزش مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده مجازی، این نشست مجازی اردیبهشت 1400 با حضور دکتر میترا ذوالفقاری معاون آموزشی و دانشجویی، دکتر سمیه برجعلی لو مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده مجازی و دانشجویان عضو EDC تشکیل شد. تبین شرح وظایف دبیر و اعضای کمیته دانشجویی، بررسی برنامه عملیاتی دانشگاه و تدوین برنامه عملیاتی ۱۴۰۰ دستور کار اصلی این جلسه بود.
توضیح اینکه دکتر میترا ذوالفقاری، معاون آموزشی دانشکده مجازی ضمن تشکر از اقدامات انجام شده در سال ۱۳۹۹، خواستار فعالیت و تعامل بیشتر کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشکده مجازی در سطح دانشگاه شد.
روند جلسات کمیته دانشجویی به صورت مستمر در دانشکده مجازی ادامه خواهد داشت.

آذر شهبازی

آذر شهبازی