محتوای خبری دانشکده مجازی

عضویت دانشکده مجازی درشبکه هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی

اولین همایش هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی در ایران با همکاری دانشکده مجازی برگزار می شود

نخستین همایش هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی به عنوان مهمترین فعالیت علمی شبکه “هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی “AIMIN و تحت نظارت EuSoMII (European Society of Medical Imaging Informatics)، انجمن اروپایی انفورماتیک تصویربرداری پزشکی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، در ششمین جلسه شورای آموزشی- پژوهشی وزارت بهداشت مقرر شد تا دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران که به تازگی به عضویت شبکه هوش مصنوعی در تصویربرداری کشور با آزمایشگاه نقشه برداری مغز ایران درآمده است، به عنوان یکی از سازمان های همکار در این همایش همکاری کند.
اعضای شبکه هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی به شرح زیر هستند:
ـ آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز
ـ مرکز نوآوریهای فن آوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی شریف
ـ انجمن علمی پردازش تصویر و بینایی ماشین
ـ پژوهشکده سامانه های هوشمند دانشگاه کاشان
ـ دانشگاه علوم پزشکی مجازی (گروه انفورماتیک تصویربرداری)
ـ دانشگاه علوم پزشکی تهران (دانشکده مجازی)
ـ دانشگاه علوم پزشکی تهران (مرکز تحقیقات تصویربرداری سلولی و ملکولی)
ـ انجمن رادیولوژی ایران
ـ شاخه ایرانی انجمن بین المللی ام آر آی در پزشکی
ـ پژوهشگاه رویان
این همایش علمی- آموزشی 11 تا 14 آبان ماه 1398 در تهران برگزار خواهد شد.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 9-88225396-021 تماس بگیرند و یا به وبسایت: http://nbml.ir/AIMIN2019 مراجعه کنند.
خبرنگار: سیده کاملیا داودزاده

آذر شهبازی